وبلاگ

طرز تهیه کدو و ذرت تابستانی

طرز تهیه کدو و ذرت تابستانی : مختلط کدو حلوایی زرد و ذرت یک غذای جانبی خوشمزه با یک تابه است که جشن سبزیجات تازه تابستانی است! کدو حلوایی زرد و مخلوط ذرت یک غذای جانبی خوشمزه با یک تابه است که جشن سبزیجات تازه تابستانی است!

سنجاق
اشتراک گذاری
توییت

مختلط کدو حلوایی زرد و ذرت یک غذای جانبی خوشمزه با یک تابه است که جشن سبزیجات تازه تابستانی است! کدو حلوایی زرد و مخلوط ذرت یک غذای جانبی خوشمزه با یک تابه است که جشن سبزیجات تازه تابستانی است!

آخر هفته‌ای سرگرم‌کننده در شهربازی محلی‌مان داشتیم، کمی وقت استخر، شب‌های فیلم فراوان و غذای خوب فراوان!

حیاط خلوت را هم تمیز کردیم و من بوته های فلفلم را در باغ گذاشتم. با این حال، باغ کوچک و گل های من ظاهری غم انگیز دارند. من این خانه و این حیاط را کاملاً کشف نکرده ام (سه سال است) اما هنوز دارم چیزهای جدید، گل های جدید، سبزیجات جدید، گیاهان جدید را امتحان می کنم. تا الان خیلی از آن کار نمی کند.

آه… شاید سال بعد کمی بهتر شود؟!

صرف نظر از این، امروز با این مخلوط کدو حلوایی زرد و ذرت، طراوت فصل را جشن می‌گیرم.

طرز تهیه کدو و ذرت تابستانی

این یک غذای جانبی آسان با یک تابه با مقدار زیادی کدو حلوایی تابستانی تازه، دانه‌های ذرت شیرین و رنگی از پیمینتوس است.

و ما یک ماجراجویی را که خودتان انتخاب کنید با رویه پنیر و سبزی روی این ماهی تابه کدو حلوایی و ذرت انجام می دهیم.

کدو حلوایی زرد و مخلوط ذرت یک غذای جانبی خوش طعم با یک تابه است که جشنی از سبزیجات تازه تابستانی است! #کوش تابستانی #ذرت #گیاهی #دستورالعمل های سالم #سبزیجات تابستانی
من ایده هایی را برای برخی از ترکیبات در یادداشت های زیر و در یادداشت های کارت دستور غذا گنجانده ام تا شروع کنید.

با این وجود، به هر حال، به نظر من تمام طعم های تازه و حال و هوای تابستانی این غذای جانبی را دوست خواهید داشت!

نکاتی در مورد تهیه مخلوط کدو حلوایی زرد و ذرت:

طرز تهیه کدو و ذرت تابستانی : همانطور که اشاره کردم، گزینه های مختلفی برای رویه پنیر و سبزی وجود دارد. در اینجا من از نقاشی دیواری خرد شده و گشنیز تازه استفاده کرده ام. برای طعم های مکزیکی عالی است.
سایر ترکیبات عالی: ریحان تازه و پارمزان رنده شده یا تراشیده. ریحان با پنیر فتا خرد شده، جعفری تازه و پارمزان یا جعفری و فتا. با خیال راحت خلاق شوید و ترکیب مورد علاقه خود را نیز بیابید!
من گاهی اوقات چند قطره سس تند روی سس خودم اضافه می کنم تا کمی به آن لگد بزنم. اگر تمام خانواده‌تان به دنبال تند هستند، می‌توانید یک هالاپینو نیز به این غذا اضافه کنید (آن را همراه با پیاز تفت دهید). (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...