وبلاگ

نکاتی برای حفظ سیستم ایمنی بدن

نکاتی برای حفظ سیستم ایمنی بدن : همه گیری COVID-19 باعث شده است که بسیاری از ما بیشتر مراقب سلامت خود باشیم. این شامل همه چیز می شود، از شستن بیشتر دست ها گرفته تا تمیز کردن سطوح اضافی و حتی تماشای آنچه می خوریم. سازمان بهداشت جهانی (W.H.O.) توصیه هایی برای یک رژیم غذایی متعادل ارائه می دهد تا به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کند و خطر ابتلا به بیماری های عفونی مانند COVID-19 را کاهش دهد.

1. هر روز غذاهای تازه بخورید

میوه ها، سبزیجات، حبوبات (عدس، لوبیا و غیره)، آجیل و غلات کامل (مانند جو، گندم، برنج قهوه ای، سیب زمینی و سیب زمینی) و غذاهای حیوانی (مانند گوشت، ماهی، تخم مرغ و …) بخورید. شیر).
توصیه می شود 2 فنجان میوه (4 وعده)، 2.5 فنجان سبزیجات (5 وعده)، 180 گرم غلات و 160 گرم گوشت و لوبیا مصرف کنید. می توانید هفته ای 2-1 بار گوشت قرمز و 2-3 بار در هفته گوشت مرغ مصرف کنید.
به جای غذاهایی که قند، چربی یا نمک بالایی دارند، سبزیجات خام و میوه های تازه را برای میان وعده انتخاب کنید.
محصولات را بیش از حد نپزید زیرا این امر می تواند منجر به از دست رفتن مواد مغذی مهم شود.
اگر می خواهید سبزیجات و میوه های کنسرو شده یا خشک بخرید، به دنبال آنهایی باشید که نمک یا شکر اضافه ندارند.

2. مقدار زیادی آب بنوشید

هر روز 8 تا 10 فنجان آب بنوشید. آب دمای بدن شما را تنظیم می کند، از شر مواد زائد خلاص می شود و مفاصل را روان و بالشتک می کند.
آب باید انتخاب شماره 1 شما برای نوشیدن مایعات باشد. اما می‌توانید نوشیدنی‌های دیگری مانند آب لیمو (رقیق‌شده در آب و شیرین نشده)، چای و قهوه، حاوی آب مصرف کنید. بیش از حد کافئین مصرف نکنید و از آب میوه های شیرین، شربت ها، کنسانتره آب میوه و هر نوشیدنی حاوی شکر خودداری کنید.
آیا آب میوه برای شما و فرزندانتان مضر است؟ از متخصصان اطفال ما بیشتر بیاموزید

3. مصرف چربی ها و روغن ها را محدود کنید

سعی کنید به جای چربی های اشباع شده از غذاهای حاوی چربی های غیر اشباع (مانند آنهایی که در ماهی، آووکادو، آجیل، روغن زیتون، روغن ذرت و غیره یافت می شود) مانند آنهایی که در گوشت چرب، کره، خامه و پنیر وجود دارد، استفاده کنید.
گوشت سفید مانند مرغ و ماهی انتخاب های بهتری نسبت به گوشت قرمز هستند زیرا به طور کلی چربی کمتری دارند.
از گوشت های فرآوری شده دوری کنید زیرا چربی و نمک بالایی دارند.
در صورت امکان شیر و محصولات لبنی کم چرب یا کم چرب را انتخاب کنید.

4. نمک و شکر کمتر بخورید

نکاتی برای حفظ سیستم ایمنی بدن : هنگام پخت و پز و تهیه غذا، مقدار نمک و چاشنی های پر سدیم را محدود کنید.
از غذاهایی که نمک و شکر زیادی دارند خودداری کنید.
تعداد نوشابه ها و سایر نوشیدنی های حاوی قند را محدود کنید.
به جای تنقلات شیرین مانند کلوچه، کیک و آب نبات، میوه های تازه را انتخاب کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...