وبلاگ

طرز تهیه کیک آناناس

طرز تهیه کیک آناناس : دستور پخت کیک وارونه آناناس مورد علاقه ما! ما عاشق این کیک وانیلی هستیم که روی لایه ای از کره، شکر قهوه ای و آناناس تازه پخته شده است. به این به عنوان یک نسخه “مدرن شده” از کیک کلاسیک آناناسی وارونه فکر کنید.

ما به طور جدی عاشق این کیک آناناسی آسان هستیم. خمیر کیک با وانیل و مرکبات طعم‌دار می‌شود – من عاشق استفاده از لیموترش برای طعم گرمسیری هستم، اما لیمو نیز خوب عمل می‌کند.رویه شکر قهوه ای ما با مالیدن کره در سراسر کف قالب کیک درست می شود. سپس شکر قهوه ای و دارچین را روی آن می پاشیم. دارچین سنتی نیست، اما ما آن را دوست داریم.

در حین پخت کیک، آناناس مقداری از آب و شیرینی خود را آزاد می‌کند، که در رویه شکر قهوه‌ای ریخته می‌شود.

ما دوست داریم این کیک را به صورت گرم با کمی خامه فرم گرفته یا خامه نارگیلی سرو کنیم، اما بستنی هم به همان اندازه خوشمزه خواهد بود. به این به عنوان یک نسخه “مدرن شده” از کیک کلاسیک آناناسی وارونه فکر کنید. ما واقعا آن را دوست داریم.

بعد از سرو کردن این غذا برای چند نفر از دوستان، از ما پرسیدند که گیلاس ها کجا هستند (چیزی که معمولاً به کیک های وارونه اضافه می شود). ما خوشحالیم که از گیلاس صرف نظر می کنیم اما اگر کیک آناناسی وارونه بدون آنها برهنه به نظر می رسد آنها را اضافه می کنیم!

چرا تخم مرغ ها را جدا کنید؟ از شما می خواهیم که تخم مرغ های این کیک وارونه را جدا کنید. زرده ها در مرحله ای متفاوت از سفیده ها اضافه می شوند. در واقع سفیده ها را در آخر به آرامی می زنیم. ما این کار را برای رسیدن به بهترین بافت کیک انجام می دهیم. این کیک مرطوب، سبک و مطبوع است.

طرز تهیه کیک آناناس

طرز تهیه کیک آناناس

آماده سازی 25 دقیقه پخت و پز 40 دقیقه در مجموع 1 ساعت و 5 دقیقه
ما عاشق این کیک ساده و وارونه آناناسی هستیم! برای بهترین نتیجه، از آناناس تازه استفاده کنید. اگر فقط می توانید به آناناس کنسرو شده دسترسی داشته باشید، از آناناس در سبک ترین شربتی که می توانید پیدا کنید استفاده کنید.

چرا تخم مرغ ها را جدا کنید؟ از شما می خواهیم که تخم مرغ های این کیک وارونه را جدا کنید. زرده ها در مرحله ای متفاوت از سفیده ها اضافه می شوند. در واقع سفیده های تخم مرغ (نکوبیده) را در آخر به آرامی می زنیم. ما این کار را برای رسیدن به بهترین بافت کیک انجام می دهیم. این کیک مرطوب، سبک و مطبوع است.

1 (9 اینچی) کیک، 8 برش درست می کند
ما را در تهیه دستور العمل تماشا کنید

شما نیاز خواهید داشت

8 اونس (225 گرم) آناناس تازه، حدود 1/4 آناناس

12 قاشق غذاخوری (170 گرم) کره بدون نمک، نرم شده (1 ½ چوب)، تقسیم شده

1/2 فنجان (100 گرم) شکر قهوه ای کم بسته بندی شده

1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

1 فنجان (200 گرم) شکر گرانول

2 قاشق چای خوری پوست لیمو یا پوست لیمو

2 عدد تخم مرغ بزرگ جدا شده

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب

1 ½ فنجان (195 گرم) آرد همه منظوره

1/2 فنجان (125 گرم) خامه ترش یا ماست ساده

جهت ها

خمیر را درست کنید

طرز تهیه کیک آناناس : سینی فر را در یک سوم پایینی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

انتهای آنها را جدا کرده و پوست آناناس را بگیرید. به چهار گوه بلند برش دهید و سپس هسته را جدا کنید. دو تا از گوه ها را به برش های ضخیم 1/2 اینچی برش دهید. برای کیک به بیشتر اینها نیاز دارید. (ویدئوی ما را تماشا کنید تا ببینید چگونه آناناس را برش می دهیم.)

چهار قاشق غذاخوری کره را روی کف قالب کیک 8 یا 9 اینچی (به ارتفاع 2 اینچ) بمالید. شکر قهوه ای و دارچین را به طور مساوی روی کره بپاشید. تکه های آناناس را یک لایه روی کره و شکر بچینید.

در یک کاسه بزرگ، هشت قاشق غذاخوری کره، شکر گرانول و پوست را با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا سبک و پف کند، ۲ تا ۳ دقیقه. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

در ظرفی دیگر آرد را با بکینگ پودر و نمک الک کرده یا الک کنید.

با سرعت کم، نیمی از مخلوط آرد را با مخلوط کره و زرده تخم مرغ مخلوط کنید تا فقط چند رگه از آرد باقی بماند، سپس با آرد باقی مانده مخلوط کنید.

سفیده تخم مرغ (هم زده نشده) و خامه ترش را اضافه کنید. با سرعت کم مخلوط کنید تا مخلوط شوند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...