وبلاگ

طرز تهیه پای گیلاس

طرز تهیه پای گیلاس : طرز تهیه پای گیلاس از ابتدا با پر کردن کمی شیرین شده از گیلاس تازه (یا منجمد)، وانیل و عصاره بادام طعمی بسیار لذیذ دارند.

طرز تهیه پای آلبالو خانگی

این دستور پای گیلاس بسیار آسان است – تنها کاری که باید انجام دهید این است که مخلوط کنید، پر کنید و بپزید. سخت ترین قسمت، جدا کردن گیلاس است. برای این کار، ممکن است بخواهید یک سطل آلبالو بخرید یا اگر مانند ما هستید، تقلب کنید و از یکی از پیشنهادات ما در زیر برای نحوه هسته‌گیری گیلاس بدون سطل آلبالو استفاده کنید.

گیلاس را با شکر، نشاسته ذرت، آب لیمو، وانیل و عصاره بادام هم بزنید سپس هم بزنید. یک پوسته پای را باز کنید (یا از فروشگاه خریداری شده استفاده کنید)، آن را پر کنید، سپس با یک پوسته دیگر روی آن را بپوشانید. بپزید و خنک کنید. به همین راحتی است.

صادقانه بگویم، سخت‌ترین بخش در واقع انتظار برای خنک شدن پای است – شما واقعاً می‌خواهید 2 تا 3 ساعت قبل از بریدن پای صبر کنید. ما می دانیم – این شکنجه است!

استفاده از گیلاس شیرین یا ترش

در مورد گیلاس، ما دوست داریم از گیلاس تازه استفاده کنیم، اما در صورت نیاز، از گیلاس یخ زده یا کنسرو شده/شیشه شده استفاده کنید. (ما یادداشت هایی را برای هر دو گزینه در دستور زیر به اشتراک می گذاریم). هم گیلاس شیرین و هم گیلاس ترش به خوبی در این پای کار می کنند. ما معمولاً از شیرینی استفاده می کنیم زیرا گیلاس ترش تازه تقریباً غیرممکن است جایی که زندگی می کنیم پیدا کنیم. مهم نیست از کدامیک استفاده می کنید، مطمئن شوید که چقدر شیرین هستند، سپس شکر را بر اساس آن تنظیم کنید. ما دوست داریم هر برش را با خامه تازه زده شده سرو کنیم، اما بستنی خدایی خواهد بود.

چگونه گیلاس را بدون قیطون گیلاس خلال کنیم

ما یک آشپزخانه کوچک داریم. این بدان معنی است که ما فقط به صورت هفتگی آنچه را که نیاز داریم می خریم و در حالی که دوست داریم هر شب یک تکه از این پای گیلاس بخوریم که این اتفاق نمی افتد. بنابراین، ما پارچ آلبالو در خانه نداریم. هر چند این مانع ما نشد. ما فقط به اطراف نگاه کردیم و دو راه برای حفره کردن گیلاس بدون پارچ آلبالو پیدا کردیم.

 

طرز تهیه پای گیلاس

پای آلبالو خانگی آسان

آماده سازی 30 دقیقه پخت و پز 60 دقیقه در مجموع 1 ساعت و 30 دقیقه

طرز تهیه پای گیلاس : درست کردن پای گیلاس آسان است – تنها چیزی که نیاز دارید کمی صبر در هنگام هسته زدن گیلاس است. قول می دهیم ارزشش را دارد می توانید از گیلاس شیرین، آلبالو یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید، فقط به یاد داشته باشید بسته به انتخابی که انتخاب می کنید، شکر را به عقب یا بالا بزنید.

می‌توانید یک قیچ گیلاس بخرید، اما اگر آن را ندارید، سعی کنید از انتهای گرد ضخیم‌تر یک چاپستیک استفاده کنید تا هسته‌ها را از وسط هر گیلاس خارج کنید. گزینه دیگر این است که هر گیلاس را روی نوک لوله فشار دهید. مقدار شکر این دستور غذا بسته به شیرینی آلبالوهای شما متفاوت است. به سلیقه خود اضافه کنید. ما دوست داریم برای این کار از گیلاس تازه استفاده کنیم، اما می توانید از کنسرو استفاده کنید (به یادداشت زیر مراجعه کنید).

شما نیاز خواهید داشت

خمیر پای سرد برای پای 9 اینچی بالا و پایین (دستورالعمل پوسته پای ما را ببینید)

4 1/2 فنجان گیلاس تازه بدون هسته، اگر از منجمد یا کنسرو شده استفاده می کنید (2 1/2 پوند، بدون هسته) توجه کنید.

1/4 فنجان (30 گرم) نشاسته ذرت

2/3 تا 3/4 فنجان (135 تا 150 گرم) شکر، متناسب با شیرینی گیلاس تنظیم شده است.

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

1/8 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری کره سرد بدون نمک، به مربع های کوچک برش دهید

زرده تخم مرغ 1 عدد

1 قاشق غذاخوری خامه سنگین یا فرم دهنده

شکر اضافی برای رویه پوسته (شکر درشت گزینه خوبی است)

شما نیاز خواهید داشت به :

طرز تهیه پای گیلاس : خمیر پای سرد برای پای 9 اینچی بالا و پایین (دستورالعمل پوسته پای ما را ببینید)

4 1/2 فنجان گیلاس تازه بدون هسته، اگر از منجمد یا کنسرو شده استفاده می کنید (2 1/2 پوند، بدون هسته) توجه کنید.

1/4 فنجان (30 گرم) نشاسته ذرت

2/3 تا 3/4 فنجان (135 تا 150 گرم) شکر، متناسب با شیرینی گیلاس تنظیم شده است.

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

1/8 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری کره سرد بدون نمک، به مربع های کوچک برش دهید

زرده تخم مرغ 1 عدد

1 قاشق غذاخوری خامه سنگین یا فرم دهنده

شکر اضافی برای رویه پوسته (شکر درشت گزینه خوبی است) (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...