وبلاگ

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو : این دستور تیرامیسو یکی از دسرهای مورد علاقه ماست. لیدی فینگرهای آغشته به اسپرسو را با یک فیلینگ سبک و مطبوع که از پنیر ماسکارپونه، زرده تخم مرغ و خامه درست شده است، لایه لایه می کنیم. اگر تا به حال درست کردن تیرامیسو را در خانه امتحان نکرده اید، اکنون وقت آن است که امتحان کنید!

چگونه بهترین تیرامیسو را در خانه درست کنیم

تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که با لایه‌های لیدی فینگر آغشته به قهوه (بیسکویت ایتالیایی با بافت اسفنجی خشک) و خامه درست می‌شود. به دنبال لیدی فینگر ایتالیایی (یا ساوویاردی) باشید. سفت و با رویه شکری خشک می شوند. با این حال، نگران نباشید – آنها با نشستن تیرامیسو نرم می شوند.

وقتی تیرامیسو درست می کنیم، پنج مرحله زیر را دنبال می کنیم (دستور پخت کامل در زیر آمده است). ما همچنین توصیه می کنیم ویدیوی دستور پخت ما را تماشا کنید، که شما را در هر مرحله راهنمایی می کند.

یک فیلینگ خامه ای از زرده تخم مرغ، شراب مارسالا و شکر درست کنید. یک مخلوط کن دستی این مرحله را بسیار آسان می کند.
پنیر ماسکارپونه را داخل فیلینگ خامه ای و زده شده بریزید. (ماسکارپونه شبیه پنیر خامه ای ساده است.)
لایه خامه ای را با تا کردن خامه غلیظ زده شده یا سفیده تخم مرغ زده شده به پایان برسانید (سؤالات متداول ما را در زیر ببینید).
تیرامیسو را با لایه‌ای لایه‌ای از فیلینگ خامه‌ای بین انگشتان خانم آغشته به قهوه قوی و شراب مارسالا جمع کنید.
حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید تا لیدی فینگرها تمام طعم‌های خامه‌ای، قهوه و شراب را جذب کنند.
تیرامیسو احتمالاً بهترین دسر آماده است. از آنجایی که این دست خانم‌های سفت به زمان نیاز دارند تا تمام طعم‌ها و رطوبت اسپرسو و لایه‌های خامه‌ای را جذب کنند، بسیار مهم است که حداقل شش ساعت قبل از سرو صبر کنید. در واقع تیرامیسو خانگی را می توان یک تا دو روز در یخچال نگهداری کرد!

تیرامیسو با نکات فراوان

طرز تهیه تیرامیسو : PREP 6 ساعت 20 دقیقه مجموع 6 ساعت 20 دقیقه
این دستور تیرامیسو یکی از دسرهای مورد علاقه ماست. لیدی فینگرهای آغشته به اسپرسو را با یک فیلینگ سبک و مطبوع که از پنیر ماسکارپونه، زرده تخم مرغ و خامه درست شده است، لایه لایه می کنیم. اگر تا به حال درست کردن تیرامیسو را در خانه امتحان نکرده اید، اکنون وقت آن است که امتحان کنید!

زرده تخم‌مرغ را می‌خواهیم که روی یک دیگ دوبل پخته شده و خامه غلیظ زده شده باشد تا فیلینگ خامه‌ای درست شود. به جای استفاده از خامه، در دستور العمل های دیگر از سفیده تخم مرغ خام استفاده می شود. در بخش نکات زیر، دستورالعمل هایی را برای استفاده از سفیده تخم مرغ به جای خامه به اشتراک گذاشته ایم. تفاوت کمی در طعم وجود دارد. در هر صورت، تیرامیسوی تهیه شده با سفیده تخم مرغ کمی سبک تر از خامه فرم گرفته است.

برای 8 سروینگ

شما نیاز خواهید داشت به :

1/2 فنجان (120 میلی لیتر) اسپرسو دم کرده یا قهوه بسیار قوی، در دمای اتاق

1/4 فنجان (60 میلی لیتر) شراب خشک مارسالا، تقسیم شده

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

3 عدد زرده تخم مرغ بزرگ

1/4 فنجان (50 گرم) شکر گرانول تقسیم شده

8 اونس (225 گرم) پنیر ماسکارپونه (حدود 1 1/4 فنجان)

3/4 فنجان (175 میلی لیتر) خامه غلیظ

18 تا 20 انگشتر ساوویاردی ایتالیایی (از بسته 7 اونس)

1 اونس (30 گرم) شکلات تلخ یا پودر کاکائو برای گردگیری

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو

قهوه را آماده کنید

اسپرسو (یا قهوه)، 2 قاشق غذاخوری شراب مارسالا، عصاره وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر را در یک کاسه پهن با هم ترکیب کنید.

خامه را آماده کنید

زرده تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری مارسالا و 3 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی که روی یک قابلمه آب در حال جوشیدن قرار داده شده است، به مدت 5 تا 8 دقیقه با همزن بزنید تا حجم آن سه برابر شود. برای سهولت در این مرحله از همزن برقی دستی با سرعت متوسط استفاده کنید. (تا زمانی که از روی حرارت نگرفته اید هم زدن را متوقف نکنید).

کاسه را از روی حرارت بردارید و سپس پنیر ماسکارپونه را بزنید تا کاملاً ترکیب شود.

خامه را در یک کاسه بزنید تا قله سفت شود. هنگامی که مخلوط زرده و ماسکارپونه کمی خنک شد، نیمی از خامه فرم گرفته را به آرامی در مخلوط زرده و ماسکارپونه بریزید، سپس نیمه باقیمانده را تا زمانی که کاملا مخلوط شود (خامه فرم گرفته کمی خالی می شود).

برای به پایان رساندن

نیمی از لیدی فینگرها را خیلی سریع در قهوه فرو کنید و کف یک ظرف مربعی 9 اینچی را بچینید. (ممکن است متوجه شوید که لازم است چند قطعه را تکه تکه کنید تا در ظرف قرار گیرند).

نیمی از ماسکارپونه را روی انگشتان خانم بریزید و به صورت یک لایه پخش کنید. نیمی از شکلات تلخ را روی فیلینگ رنده کنید. سپس انگشتان دستی باقیمانده را خیلی سریع در قهوه فرو کنید و لایه دوم را روی فیلینگ بچینید.

با قاشق باقیمانده مخلوط ماسکارپونه را روی انگشتان خانم بریزید. شکلات بیشتری را روی آن رنده کنید یا پودر کاکائو بپاشید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

پس از آماده شدن برای سرو، شکلات رنده شده یا پودر کاکائو بیشتری بپاشید. حدود 20 دقیقه قبل از سرو در دمای اتاق بگذارید. (تیرامیسو را می توان تا 2 روز سرد کرد، اما دیگر نه، در غیر این صورت لیدی فینگرها شکسته می شوند و نرم می شوند). (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...