وبلاگ

طرز تهیه ریزوتو قارچ خامه ای

طرز تهیه ریزوتو قارچ خامه ای : این ریزوتو قارچ لوکس و خامه ای مناسب برای دو نفر یا برای میهمانی شام بعدی شماست. درست کردن آن آسان است و می توان آن را به دلخواه با انواع مختلف قارچ و استاک سفارشی کرد (برای تهیه این گیاهی از آب سبزیجات استفاده کنید).

ریزوتو کار عشقی است، به همین دلیل است که ما آن را بسیار دوست داریم. این دستور پخت ریزوتو یک معامله “همه چیز را در ماهیتابه بیندازید و راه بروید” نیست. در عوض، شما باید درگیر باشید. هر وقت ریزوتو درست می‌کنیم، تقریباً همیشه یک لیوان شراب در دست داریم، موسیقی پخش می‌شود و دو صندلی به فر نزدیک می‌شوند. چت می کنیم، هم می زنیم، مایه کیک اضافه می کنیم و تکرار می کنیم تا ریزوتو ما آماده شود.

طرز تهیه ریزوتو قارچ خامه ای

با درست کردن مایه قارچی شروع کنید. ساده است: ساقه‌های قارچ، آویشن و یک برگ بو را به انباری یا خانگی اضافه کنید. ما دوست داریم از این آب مرغ خانگی یا آبگوشت سبزیجات (گیاهی) خود به عنوان پایه خود استفاده کنیم. چند قاشق از چاشنی پودر قارچ ضروری ما نیز ایده بدی نیست!

دم کردن آب با قارچ

بعد مقداری سس سویا می آید – عجیب به نظر می رسد، اما وقتی آن را کنار گذاشتیم، غنای خاصی به ما اضافه می کند. بعد از 30 دقیقه آب پز، مایه را صاف کرده و ریزوتو را درست کنید.

ادویه ریزوتو را با سس سویا چاشنی کنید

قارچ و پیاز خلال شده را در مقداری کره بپزید. وقتی نرم شدند و شروع به قهوه ای شدن کردند، برنج آربوریو را اضافه کنید. برنج را دور تابه بریزید و اجازه دهید در کره برشته شود.

طرز تهیه ریزوتو قارچ خامه ای

طرز تهیه ریزوتو قارچ خامه ای

 

ریزوتوی قارچ فوق العاده خامه ای

طرز تهیه ریزوتو قارچ خامه ایدر آن روزگاری که برای بتی کراکر مشارکت داشتیم. ما این دستور را با آنها به اشتراک گذاشتیم. ما آن را خیلی دوست داشتیم که مجبور شدیم نسخه اقتباسی آن را با شما به اشتراک بگذاریم.

دستور غذا به روز شد، در ابتدا در دسامبر 2011 ارسال شد. از زمان ارسال این در سال 2011، ما دستور پخت را بهینه سازی کردیم تا واضح تر باشد. – آدام و جوآنریزوتوی قارچ فوق العاده خامه ای

آماده سازی 30 دقیقه پخت و پز 40 دقیقه در مجموع 1 ساعت و 10 دقیقه

این ریزوتو قارچ لوکس و خامه ای شامی مناسب برای دو نفر یا برای میهمانی شام بعدی شماست. درست کردن آن آسان است و می توان آن را به دلخواه با انواع مختلف قارچ و استاک سفارشی کرد (برای تهیه این گیاهی از آب سبزیجات استفاده کنید).

برای قارچ‌های وحشی، آن‌ها را (در صورت لزوم) تمیز کنید و قارچ‌های ضخیم‌تر را به قطعات کوچک‌تر برش دهید. قارچ های وحشی کوچکتر را می توان به صورت کامل رها کرد.

شما نیاز خواهید داشت به :

ریزوتو

4 قاشق غذاخوری کره

2 فنجان قارچ تازه مانند پورتوبلو یا کرمی، تمیز شده

8 فنجان آب مرغ یا آب سبزیجات

2 شاخه آویشن تازه

1 برگ بو

1 قاشق غذاخوری سس سویا

1 پیاز متوسط، ریز خرد شده (حدود 1/2 فنجان)

1 ¾ فنجان برنج آربوریو ریزوتو

3/4 فنجان شراب سفید خشک

1/3 فنجان پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای

1/3 فنجان پنیر پارمیجانو-رجیانو رنده شده تازه، به علاوه بیشتر برای سرو

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه

پودر قارچ خانگی، اختیاری

برگ مریم گلی سرخ شده

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

12 برگ مریم گلی برای تزئین

نکات:

طرز تهیه ریزوتو قارچ خامه ای : قارچ ها را با دستمال کاغذی خشک پاک کنید. ساقه های قارچ را جدا کرده، درشت خرد کرده و کنار بگذارید. کلاهک های قارچ را به ضخامت 1/4 اینچ برش دهید. (اگر بزرگ بود، به قطعات لقمه ای برش دهید).

آب گوشت را در یک قابلمه 3 لیتری بریزید. ساقه قارچ خرد شده، آویشن، برگ بو و سس سویا را اضافه کنید. به جوش بیاورید، سپس آن را کم کنید تا بجوشد. با حرارت ملایم و بدون درب به مدت 30 دقیقه بپزید. آب را صاف کرده و ساقه، آویشن و برگ بو را دور بریزید. شما باید حدود 6 فنجان آبگوشت بخورید. اگر نه، آب یا مقدار بیشتری آب اضافه کنید.

ریزوتو را درست کنید

در یک قابلمه سنگین به عمق 3 لیتر، کره را روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید. برش های قارچ و پیاز را اضافه کنید، سپس به مدت 5 دقیقه تفت دهید. برنج را هم زده و 1 دقیقه تفت دهید. شراب را در آن بریزید، سپس بپزید تا نصف شود.

1/2 فنجان آب قارچ را اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید و مدام هم بزنید تا برنج جذب مایع شود. این کار را تا زمانی تکرار کنید که 5 تا 5 ½ فنجان آب گوشت اضافه شود و برنج پخته شود اما کمی جویده شود.

پنیر ماسکارپونه و پنیر پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید. با نمک، فلفل و 1/2 تا 1 قاشق چای خوری از چاشنی پودر قارچ ضروری ما را مزه دار کنید (در اینجا دستور العمل آسان است).

برای به پایان رساندن

برای تهیه برگ های مریم گلی سرخ شده، روغن زیتون را در یک تابه 8 اینچی روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. برگ های مریم گلی را هر بار چند تا در یک لایه اضافه کنید. 15 ثانیه سرخ کنید اما قهوه ای نکنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...