سوپ نخود مراکشی : دستور العمل ساده و خوشمزه با بادمجان و نخود همراه با ادویه های مراکشی که با عطر دارچین سرو می شود. این خورش نخود خوش طعم بادمجان گیاهی و بدون گلوتن است!
این دستور غذای حریره با ادویه فراوان، پر از طعم و بافت دلچسب بسیار رضایت بخش است. همانطور که بسیاری از سوپ ها انجام می دهند، پس از یک یا دو روز در یخچال بهتر و بهتر می شود. این یک وعده غذایی سالم و کامل است که میتوان آن را در تمام هفته آماده کرد. هیچ چیز برای من بهتر از این نیست که در یخچال را برای یک ناهار سالم از قبل آماده کرده و فقط منتظر گرم شدن مجدد باشم! قرار دادن مقداری در فریزر برای یک وعده غذایی راحت در آینده نیز همیشه چیز خوبی است.
در نسخه بدون گوشت ما از حریره، عدس قرمز یک آبگوشت با اندام غنی ایجاد می کند زیرا به سرعت تجزیه می شود و با گوجه فرنگی و آبگوشت ترکیب می شود. عدس قهوه ای یا سبز و نخود بافتی دلچسب می دهد. ادویه جات ترشی جات گرم و طعمی غنی به سوپ می بخشد. گشنیز و جعفری تازه را اضافه میکنیم تا با آب گوشت بجوشد و در انتها برای اضافه کردن مزه و روشنایی تازه. پاستا نزدیک به آخر اضافه می شود و خوردن آن را بسیار لذت بخش تر می کند! (در صورت تمایل از ماکارونی بدون گلوتن استفاده کنید.)
با فشار لیمو تازه سرو می شود. خوردن این سوپ با خرما در کنارش معمول است. من آن را به شدت توصیه می کنم!
حریره چیست؟ (“HUH-REAR-RA”)
حریره یک سوپ سنتی مراکشی است. در ماه روزه رمضان که بین سحر و غروب هیچ غذا و نوشیدنی مصرف نمی شود، حریره اغلب برای افطار روزه می خورند. این سوپ سرشار از فیبر، پروتئین و مواد مغذی است که بسیار پایدار و رضایت بخش است.
انواع مختلفی از حریره وجود دارد که اغلب شامل نوعی گوشت، عدس، نخود، ماکارونی یا برنج در یک پایه گوجه فرنگی پر ادویه است.
مواد موجود در حریره
سبزیجات: پیاز، سیر، کرفس
ادویه جات: زنجبیل، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره، پاپریکا، کاین، چوب دارچین و زعفران
لوبیا: نخود، عدس قرمز، عدس سبز یا قهوه ای
آبگوشت: سبزیجات، مرغ یا بره
کنسرو گوجه فرنگی
ماکارونی: گندم یا برنج
گیاهان تازه: گشنیز و جعفری
عسل
لیمو
طرز تهیه حریره
گام یک
سبزیجات خود را آماده کنید، ادویه جات را جمع کنید، سبزی های تازه را خرد کنید.
پیاز، کرفس و سبزی خرد شده
مرحله دو
پیاز را به مدت 5 دقیقه در روغن زیتون، روی حرارت متوسط تفت دهید.
تفت دادن پیاز
مرحله سوم
کرفس، سیر، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و کاین را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
ادویه، کرفس و سیر را به پیاز اضافه کنید
شکوفه دادن ادویه ها در روغن، طعم ادویه را عمیق تر می کند و پیچیدگی ها را آشکار می کند.
اضافه کردن آب گوشت و عدس به سوپ
مرحله چهارم
آب گوشت، گوجه فرنگی، چوب دارچین، زعفران، نمک، عدس قرمز، عدس قهوه ای، نیمی از گشنیز و نیمی از جعفری را اضافه کنید.
در حال جوشیدن سوپ
مرحله پنجم
بگذارید به مدت 30 دقیقه بجوشد و تا حدودی با درب بسته شود.
ماکارونی شکسته برای اضافه کردن به سوپ
مرحله ششم
نخود و پاستا را 5 تا 10 دقیقه دیگر اضافه کنید. تا پاستا پخته شود.
نکته تخصصی: اگر قصد دارید سوپ را برای خوردن بعداً ذخیره کنید یا قصد دارید مقداری از آن را فریز کنید، پاستا را جداگانه بپزید و در هر وعده به آن اضافه کنید. مخصوصاً برای برخی از انواع پاستاهای بدون گلوتن که تمایل به تجزیه دارند خوب است.
مرحله هفتم
باقیمانده گیاهان تازه را اضافه کنید.
با تکه های لیمو، چرخش ماست و خرما در کناره سرو کنید.
آیا می توان این را وگان کرد؟
آره! از آب سبزیجات استفاده کنید و عسل را در شیرین کننده مورد علاقه خود جایگزین کنید (در صورت نیاز).
تغییرات در سوپ عدس و نخود مراکشی
شاتوت، کلم پیچ، اسفناج یا سبزی های دیگر را داخل آن بریزید
به جای پاستا از برنج پخته استفاده کنید
به جای کاپلینی شکسته از پاستا ارزو استفاده کنید
گوشت بره، گوشت گاو یا مرغ سرخ شده را اضافه کنید
سوپ عدس و نخود مراکشی (معروف به حریره) مقوی، سرشار از پروتئین و سرشار از مواد مغذی است. ادویه های معطر گرم کننده این غذای سالم یک دیگ را به شدت طعم دار می کند! سازگار با وگان و بدون گلوتن.
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949