طرز تهیه پاستا سبزیجات : این ماکارونی پخته شده آسان سرشار از سبزیجات، پنیری فوق العاده و به طور جدی غیرقابل مقاومت است. ماکارونی پخته شده بدون گوشت ما گیاهخواران و دوستداران گوشت را به طور یکسان خوشحال می کند
ما قبلاً تعداد زیادی پاستا گیاهی را به اشتراک گذاشتهایم، اما این پخت ماکارونی بسیار آسان ممکن است در بالای لیست مورد علاقههای من باشد. در اینجا چهار دلیل برای دوست داشتن این دستور غذا وجود دارد:
چرا من عاشق این پاستا پخته شده آسان هستم
دستور پخت سبزیجات فصلی و مواد غذایی مقرون به صرفه را می طلبد.
پاستا دلچسب و فوق العاده راضی کننده است. حتی عاشقان گوشت هم این دستور پخت ماکارونی گیاهی را دوست دارند.
ماکارونی پخته شده بهترین غذای آماده آماده سازی است. تمام نکات من را در زیر جستجو کنید.
درست کردن آن فوق العاده آسان است و می توان آن را بدون لبنیات/وگان سازگار کرد (من جایگزین های آن را در زیر به اشتراک گذاشته ام).
موادی که نیاز دارید
مواد لازم برای پخت آسان ماکارونی ساده است. چیزی که برای پخت آن نیاز دارید:
پاستا انتخابی – من ریگاتونی را دوست دارم، چیزی که در عکس ها استفاده کردیم.
سبزیجات – اینها به شما بستگی دارد. در عکس هایمان از پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ استفاده کردیم. من گزینه های جایگزین را در زیر به اشتراک گذاشته ام.
سس مارینارا – سس مورد استفاده شما می تواند خانگی باشد – دستور پخت ما در اینجا آمده است – یا می توانید از فروشگاه خریداری شده استفاده کنید. من عاشق سس های رائو و مویر گلن هستم.
رازیانه و ریحان تازه – افزودن ساده ادویه و گیاهان تازه چیزی است که طعم این پاستا را خانگی و تازه می کند.
پنیر ریکوتا و موزارلا – ریکوتا به جیبهایی از بهشت خامهای تبدیل میشود و موزارلا ذوب و قهوهای میشود.
چگونه پاستا را درست کنم
من با پختن جزئی سبزیجاتم در یک ماهیتابه روی اجاق شروع می کنم. من از بزرگترین ماهیتابه مخصوص فر در آشپزخانهام استفاده میکنم تا بتواند بهعنوان ظرف پختی که داخل فر میرود، استفاده شود.
اگر تابه به اندازه کافی بزرگ ندارید، اشکالی ندارد، همیشه می توانید از یک ظرف پخت معمولی برای قسمت فر دستور غذا استفاده کنید. در اینجا مراحل اساسی وجود دارد:
پیاز خلال شده، فلفل دلمه ای و قارچ را روی اجاق گاز بپزید.
در حین پختن سبزیجات، یک قابلمه آب را به جوش آورده و پاستا را بپزید.
سبزیجات، پاستا، ریحان تازه و سس مارینارا را با هم ترکیب کنید.
قاشق های پنیر خامه ای ریکوتا را داخل پاستا و سبزیجات بریزید.
پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بپزید تا حباب شود.
طرز تهیه پاستا سبزیجات
آماده سازی 5 دقیقه پخت و پز 25 دقیقه در مجموع 30 دقیقه
ماکارونی پخته شده با سبزیجات پر از سبزیجات، جیب های پنیر ریکوتا، و روی آن موزارلای ذوب شده. سبزیجاتی که استفاده می کنید می توانند بر اساس فصلی تنظیم شوند، برای پیشنهادات بیشتر، مقاله ما را در بالا بررسی کنید. برای تنوع گیاهی، ریکوتا و موزارلا را کنار بگذارید و به جای آن دو قاشق غذاخوری مخمر مغذی را در سس مارینارا هم بزنید.
برای 8 نفر
ما را در تهیه دستور العمل تماشا کنید
شما نیاز خواهید داشت
1 پوند ماکارونی خشک؛ پنه، ریگاتونی یا پاستا زیتی را امتحان کنید
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1/2 پیاز متوسط، حدود 6 ق
2 فلفل دلمه ای کوچک، حدود 8 اونس
8 اونس قارچ، 1 1/4 فنجان خرد شده
1/2 قاشق چایخوری دانه رازیانه یا رازیانه آسیاب شده، به یادداشت ها مراجعه کنید
3 فنجان سس مارینارا یا استفاده از 1 (28 اونس) شیشه سس خریداری شده از فروشگاه
یک مشت برگ ریحان تازه، پاره شده یا درشت خرد شده
پنیر ریکوتا 6 قاشق غذاخوری
2 فنجان پنیر درشت خرد شده؛ موزارلا، پنیر فونتینا یا مخلوط ایتالیایی را امتحان کنید
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده تازه
طرز تهیه پاستا سبزیجات
فر را آماده کرده : فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر ماهیتابه ای به عمق 12 اینچ در فر دارید، می توانید سبزیجات را بپزید و پاستا را در آن بپزید. اگر این کار را نکردید، یک ظرف پخت 3 لیتری را با روغن زیتون چرب کنید.
یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش آورده و سپس پاستا را بپزید. بسته بندی را از نظر زمان پخت بررسی کنید، اما پاستا را دو دقیقه کمتر از آنچه روی جعبه توصیه می شود بپزید (پختش در فر ادامه می یابد). قبل از آبکش کردن پاستا، 1/2 فنجان از آب ماکارونی را ذخیره کنید.
سبزیجات را آماده کنید
در حین پختن پاستا، سبزیجات را آماده کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را به ضخامت 1/4 اینچ برش دهید.
با استفاده از یک حوله کاغذی مرطوب، تمام کثیفی های قارچ ها را پاک کنید. ساقه های سخت را جدا کرده و دور بریزید. ورقه های 1/4 اینچی را خرد کنید یا اگر قارچ های بزرگتری مانند پورتوبلو وجود دارد، به مکعب های 1/4 اینچی برش دهید.
یک تابه پهن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن را اضافه کنید سپس قارچ ها را در یک لایه اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا یک طرف آن قهوه ای شود. هم بزنید سپس پیاز و فلفل را اضافه کنید. 3 تا 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سبزیجات شروع به نرم شدن کنند و لبه های آن قهوه ای شود بپزید. با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید (من معمولا 1/4 قاشق چایخوری از هر کدام را اضافه می کنم).
پخت ماکارونی
رازیانه، سس مارینارا و ریحان را با سبزیجات مخلوط کنید. اگر تابه شما به اندازه کافی بزرگ است، ماکارونی را در آن بریزید و اگر مخلوط خشک به نظر می رسد، مقداری از آب ماکارونی ذخیره شده را اضافه کنید. اگر ماهیتابه خیلی کوچک است، سس و پاستا را در یک کاسه مخلوط کنید. با آب ماکارونی تنظیم کنید و سپس به ظرف پخت اضافه کنید.
پاستا را بچشید و با نمک و فلفل بیشتری تنظیم کنید. قاشق های ریکوتا را دور پاستا بریزید و روی آن را با پنیر موزارلا بریزید. پاستا را بدون درپوش بپزید تا پنیر آب شود و حباب بزند، 20 تا 25 دقیقه. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949