وبلاگ

طرز تهیه مافین های لیمو بلوبری

طرز تهیه مافین های لیمو بلوبری : این مافین‌های بلوبری لیمویی با مرکز مرطوب و لطیفی که با بلوبری و رویه کاملاً قهوه‌ای طلایی می‌شکند، سریع درست می‌شوند. این ها از دستور العمل محبوب مافین بلوبری الهام گرفته شده اند. ما سال‌هاست که آن مافین را درست می‌کنیم و بسیار خوشحالیم که این اسپین لیموی تازه را اضافه کردیم.

طرز تهیه بهترین مافین بلوبری لیمویی

برای تهیه این مافین های آسان با لیموی تازه، بلوبری، آرد، شکر، وانیل و روغن نباتی فقط به دو کاسه و یک قاشق نیاز دارید.

بلوبری تازه یا یخ زده در دستور العمل ما کار می کند. یافتن بلوبری تازه شیرین در تمام طول سال دشوار است. خوشبختانه، این مانع از آن نمی شود که مافین خود را درست کنیم! هنگام استفاده از بلوبری یخ زده، زمانی که هنوز یخ زده است، آن را اضافه کنید.
برای لیمو، ما استفاده از تازه را ترجیح می دهیم و در واقع از پوست و آب آن استفاده می کنیم. من پوست یک لیمو را به شکر می‌مالم، که کار فوق‌العاده‌ای انجام می‌دهد و تمام روغن‌های معطر را به خمیر مافین می‌رساند.
ما از آرد همه منظوره استفاده می کنیم، اما آرد گندم کامل یا مخلوط آرد بدون گلوتن مورد علاقه شما باید در دستور غذا کار کند. اگر متوجه شدید که خمیر کمی غلیظ به نظر می رسد، نگران نباشید، پاشیدن مایع اضافی آن را برطرف می کند.
برخلاف بسیاری از دستور العمل های پخت ما، ما از روغن به عنوان چربی برای این کلوچه ها استفاده می کنیم. من معمولاً دوست دارم از کره برای طعم دادن استفاده کنم، اما روغن این کلوچه ها را در وسط سبک و مطبوع می کند.
برای مایع از شیر یا شیر غیر لبنی استفاده کنید. من حتی زمانی که از هر دو خارج شده ام از آب استفاده کرده ام.

درست کردن مافین در سه مرحله آسان

پوست لیمو را در شکر بمالید تا شکر عطر لیمویی پیدا کند.
مواد خشک را در یک کاسه با همزن بزنید و سپس مواد مرطوب را در ظرفی دیگر بزنید. دو مخلوط را با هم ترکیب کنید تا خمیر درست شود.
بلوبری ها را داخل آن بریزید، خمیر را بین فنجان های مافین تقسیم کرده و بپزید.
مرحله اختیاری: در عکس های ما می بینید که روی هر مافین یک برش نازک لیمو اضافه کردیم. من ظاهر این را دوست دارم و از آنجایی که توصیه می کنیم قبل از پخت کمی شکر روی لیمو بپاشید، طعم فوق العاده ای نیز دارد.

طرز تهیه مافین های لیمو بلوبری

مافین بلوبری لیمویی سریع و آسان

آماده سازی 10 دقیقه، پخت و پز 20 دقیقه، در مجموع 30 دقیقه

این دستور پخت مافین بلوبری لیمویی، هشت مافین بزرگ بزرگ، ده مافین استاندارد یا 20 تا 22 مینی مافین درست می کند (به یادداشت زیر در مورد زمان پخت مینی مافین ها مراجعه کنید). می توان از بلوبری تازه یا منجمد استفاده کرد. هنگام استفاده از منجمد، آنها را قبل از افزودن به خمیر ذوب نکنید.

شما نیاز خواهید داشت
1 1/2 فنجان (195 گرم) آرد همه منظوره

3/4 فنجان (150 گرم) شکر گرانول، به اضافه 1 قاشق غذاخوری برای رویه مافین

1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 عدد لیمو

1/3 فنجان (80 میلی لیتر) روغن با طعم خنثی؛ کلزا، سبزی و هسته انگور عالی هستند

1 عدد تخم مرغ بزرگ

1/3 فنجان تا 1/2 فنجان (80 میلی لیتر تا 120 میلی لیتر) شیر؛ از لبنیات یا غیر لبنیات استفاده کنید

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

6 تا 8 اونس بلوبری تازه یا منجمد (حدود 1 فنجان)؛ به یادداشت زیر در مورد توت های یخ زده مراجعه کنید

برش های لیمو بسیار نازک، اختیاری

طرز تهیه مافین های لیمو بلوبری

فر را گرم کنید و ماهیتابه را آماده کنید

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) گرم کنید. برای مافین هایی که رویه بزرگ دارند، 8 فنجان مافین با اندازه استاندارد را با آستر کاغذی بپوشانید. برای کلوچه های با اندازه استاندارد 10 فنجان مافین را خط بزنید.

شکر لیمو درست کنید

برای پاک کردن پوست لیمو، از یک میکروپلن یا پوسته مرکبات استفاده کنید. پوست (حدود 1 قاشق غذاخوری) را با شکر به یک کاسه کوچک اضافه کنید. پوست را داخل شکر بمالید تا شکر با لیمو خوشبو شود.

خمیر درست کنید

آرد، شکر لیمو، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید.

روغن را به یک پارچ اندازه گیری که حداقل 1 فنجان در آن قرار دارد، اضافه کنید. تخم مرغ را اضافه کنید سپس پارچ را به خط 1 فنجانی با شیر پر کنید (1/3 تا 1/2 فنجان شیر). 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را اندازه کنید و به همراه وانیل اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مخلوط شیر را با مواد خشک به کاسه اضافه کنید سپس با چنگال مخلوط کنید. بیش از حد مخلوط نکنید. (خمیر مافین کاملاً غلیظ خواهد بود – برای جزئیات بیشتر به یادداشت زیر مراجعه کنید). بلوبری ها را داخل آن بریزید.

پخت مافین

خمیر را بین فنجان های مافین تقسیم کنید. (اگر مافین هایی با رویه بزرگ درست کنید، خمیر به بالای آسترهای کاغذی می رسد). روی هر مافین کمی شکر بپاشید. (به عنوان یک گزینه دیگر، اگر لیموی دیگری دارید، یک برش کوچک و نازک لیمو را به بالای هر مافین اضافه کنید و شکر را روی تکه لیمو بپاشید.)

مافین ها را 15 تا 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که رویه ها دیگر خیس نشوند و خلال دندانی که در وسط مافین فرو کرده اید با خرده نان ها بیرون بیاید، نه خمیر خیس. به قفسه خنک کننده منتقل کنید.

برای نگهداری، مافین های خنک شده را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید، درب ببندید و به مدت 2 تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کنید. برای یخ زدن، آنها را محکم در فویل آلومینیومی بپیچید یا در کیسه های فریزر قرار دهید. تا 3 ماه فریز کنید. (منبع)

 

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...