طرز تهیه سالاد نخود و لوبیا : سالاد لوبیا برای من در هنگام سرگرمی (به خصوص در تابستان) استفاده می شود. من همچنین می بینم که آنها را برای تهیه وعده های غذایی در طول هفته درست می کنم. این سالاد ساده لوبیا همه کاره است و می توانید با هر لوبیایی که در انبار دارید درست کنید.
نکات ما برای تهیه بهترین سالاد لوبیا
هنگام استفاده از لوبیاهای کنسرو شده، آنها را آبکش کنید و قبل از اینکه با سایر مواد سالاد مخلوط کنید، آن را زیر آب سرد بشویید. مایع موجود در قوطی می تواند کمی نمک طعم داشته باشد و از آنجایی که نشاسته لوبیا دارد، می تواند سس سالاد را کدر کند.
سبزیجات تازه را به سالاد اضافه کنید. من عاشق جعفری تازه هستم و مقدار زیادی به آن اضافه می کنم. گیاهان دیگر نیز موثر خواهند بود. ریحان، نعناع، ترخون، شوید و گشنیز را امتحان کنید. هنگام اضافه کردن ترخون، آن را به طعم اضافه کنید، زیرا نسبت به سایر سبزی های خوب تند تر است.
مقداری کرانچ اضافه کنید تا بافت لوبیا متعادل شود. ما خیار را اضافه می کنیم، اما کرفس، رازیانه، جیکاما و فلفل دلمه ای همگی سبزیجات ترد عالی هستند.
سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا لوبیاها در سس مارینت شوند.
سالاد را تا 4 روز (شاید بیشتر) در یخچال نگهداری کنید.
من دوست دارم طعم های این سالاد را سبک نگه دارم و بنابراین سس فقط به یک هم زدن سریع سرکه قرمز، روغن زیتون، خردل، نمک، فلفل و کمی سبزی خشک نیاز دارد. من از پونه کوهی خشک استفاده می کنم، اما ترکیبی مانند چاشنی ایتالیایی یا هرب د پروونس نیز به خوبی کار می کند.
لوبیاهایی که برای این سالاد ساده لوبیا انتخاب می کنید به شما بستگی دارد. لوبیاهای کنسرو شده یا خانگی کارساز هستند. هنگام استفاده از کنسرو، ابتدا لوبیاها را قبل از افزودن به سالاد آبکش کرده و آبکشی کنید.
شما نیاز خواهید داشت به :
برای سالاد
3 (15 اونس) قوطی لوبیا، آبکش شده و آبکشی شده یا از 4 ½ فنجان لوبیا پخته استفاده کنید
1/2 پیاز متوسط، ریز خرد شده (حدود 3/4 فنجان)
1 عدد خیار متوسط، ریز خرد شده (حدود 2 فنجان)
3 قاشق غذاخوری کیپر آبکش شده
1/2 فنجان (60 گرم) جعفری تازه ریز خرد شده، به یادداشت ها مراجعه کنید
3/4 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده، به یادداشت ها مراجعه کنید
1/4 فنجان (60 میلی لیتر) سرکه شراب قرمز
1/4 فنجان (60 میلی لیتر) روغن زیتون فوق بکر
1 قاشق چایخوری خردل دیژون
1 تا 2 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا، اختیاری
3/4 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب، به علاوه بیشتر برای طعم دادن
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
طرز تهیه سالاد نخود و لوبیا
پیازهای خرد شده را در یک کاسه کوچک بریزید و با آب سرد بپوشانید. 5 دقیقه کنار بگذارید، آبکش کنید و سپس آبکشی کنید. این مرحله به حذف مقداری از طعم “خام” پیاز کمک می کند تا بر سالاد غلبه نکند.
در همین حین، در کف یک کاسه بزرگ، سرکه، روغن زیتون، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سس را بچشید و سپس با نمک/فلفل بیشتر تنظیم کنید. اگر طعم سس خیلی ساینده است، 1 تا 2 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا را با همزن بزنید تا سرکه متعادل شود.
لوبیا، پیاز آبکش شده، خیار، جعفری، کپر و پونه کوهی خشک را اضافه کنید. خوب بریزید، بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا لوبیاها در سس مارینت شوند.
این سالاد در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری می شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949