وبلاگ

کترینگ و تهیه غذا در اسلامشهر

کترینگ آتیسا در احمد آباد مستوفی قرار دارد و از نظر دسترسی به شهرهای صنعتی و تهران موقعیت دسترسی بالایی دارد آتیسا به عنوان کترینگ و تهیه غذا در اسلامشهر نیز می توان نام برد در ادامه ویژگی های متفاوت کترینگ آتیسا را با دیگر تهیه غذا ها برای شما شرح خواهیم داد با ما همراه باشید.

همانطور که در ابتدای امر گفتم آتیسا از نظر موقعیتی به اسلامشهر و تهران بسیار نزدیک بوده و می تواند غذای پرسنلی شما را به راحتی تامین کند.

کترینگ و تهیه غذا آتیسا 

آتیسا یکی از کترینگ هایی که به زودی دو سالگی خود را جشن میگیرد. ما توانستیم با ارائه غذای سازمانی، غذای رژیمی و غذای شرکتی گستره وسیعی از شرکت ها را به خود اختصاص دهیم و با اختراع هات باکس های سفارشی از سرد شدن غذا جلوگیری می کند و با خرید محصولات به صورت گرم از تازگی محصول خروجی به صورت کامل اطمینان خاطر دارد.

برخی از ویژگی ها را به صورت خلاصه در ادامه می توانید مطالعه کنید :

  • هات باکس حمل غذا همراه با گرم کن صنعتی
  • نمایش دمای هات باکس 
  • نمایش دما بروی وب سایت
  • کنترل لوکیشن هات باکس
  • ارائه غذای گرم
  • استفاده از مواد اولیه تازه 
  • استفاده از ظروف IML به جای ظروف آلومینیومی

از این لینک می توانید ویژگی های هات باکس ما را مشاهده کنید.

کترینگ و تهیه غذا در اسلام شهر

تنوع غذایی آتیسا شامل 66 نوع غذا می باشد که در سه مدل قابلیت سرو دارد :

  • سرو در ظرف بنماری
  • سرو در ظرف IML
  • سرو در ظرف آلومینیومی

انواع تنوع غذایی عبارت است از :

  • غذای شرکتی
  • غذای اقتصادی
  • غذای ویژه یا VIP

آتیسا توانسته با کمتر از دو سال از راه اندازی به بهره برداری از لاین غذای رژیمی خود نیز برسد. تنها شعار آتیسا حس خوب سلامتی برای شما عزیزان است. به همین منظور لاین رژیمی آتیسا برای آن دسته از افراد راه اندازی شد که می خواهند در محل کار نیز غذای رژیمی میل کنند.

اکثر کترینگ هایی فعلی که در حال فعالیت در زمینه غذا هستند تنها هدفشان فروش با کیفیت غذا تعریف نگردیده است. اما آتیسا با هدف برنده=برنده به منظور ارائه خدمات و سرویس با کیفیت بالا در عوض ساخت سود برای سهام داران خود راه اندازی گردید.

به منظور سفارش می توانید با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...