وبلاگ

سفارش آنلاین غذای سازمانی

یکی از دغدغه های شرکت ها و سازمان ها بزرگ تامین غذای پرسنل خود می باشد و در برخی موارد شرکت های بزرگ نمی توانند کترینگ یا تهیه غذایی را پیدا کنند که سیستم سفارش آنلاین غذای سازمانی داشته باشد در ادامه ویژگی های یک سیستم سفارش آنلاین را برای شما شرح میدهیم.

شاید شرکت شما نیاز به یک سیستم سفارش گزاری آنلاین داشته باشد تا کارمندان یا پرسنل شرکت بتوانند به آن پنل مراجعه کرده و غذای مورد علاقه خود را از بین غذای های محدود تعریف شده در روز انتخاب کنند آتیسا مفتخر است که این نوید را به شما بدهد با راه اندازی وب اپلیکیشن اختصاصی خود تمامی نیاز های شما را حل خواهد کرد فقط کافی است یکبار از آن استفاده کنید 🙂

ویژگی های سیستم سفارش آنلاین غذای سازمانی آتیسا عبارتند از :

  • سفارش غذا به صورت آنلاین
  • سفارش غذا توسط پرسنل سازمان به همراه کنترل پنل برای مدیر سازمان (جهت کنترل)
  • امکان سفارش غذای مهمان یا غذای اضافه در روز
  • مدیریت کاربران یک شرکت به شکل مجتمع
  • نمایش دوربین های کترینگ آتیسا
  • نمایش دمای هات باکس
  • نمایش موقعیت مکانی هات باکس
  • پنل کاربری راحت و کاربردی

سفارش آنلاین غذای سازمانی

آیا فقط غذا برای شرکت ها و سازمان ها مهم است ؟

خیر خیلی از شرکت ها بیش از هر چیز discipline کاری و برخورد حرفه ای را ملاک خود قرار می دهند دیر رسیدن غذا سرد بودن آن و خیلی فاکتور های دیگری وجود دارد که باعث می شود که شرکت ها کترینگ خود را تغییر دهند.

در این دوره زمونه سفارش غذا خیلی راحت شده و شاید از اطرافاینتون که یکم مسن تر هستند شنیده باشید که “دیگه غذاتونم با اون گوشیتون سفارش میدید” و خبر خوب ما هم برای شما سفارش آنلاین غذای سازمانی هستش به راحتی می توانید هر غذایی رو که خواستید سفارش بدید.

انواع مختلفی کترینگ وجود داره که می توان به موارد زیر اشاره کرد :

 

موفق و پیروز باشید.

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...