در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط ب هباقالی پلو با مرغ را مشاهده کنید.باقلاپلو یا در بیان روزانه باقالیپلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشنها و مهمانیها و پز دادن از آن استفاده میشود و البته در مهمانی آن را با گوشت بر سر سفره میآورند و به آن «باقالیپلو با گوشت» میگویند؛ باقالیپلو با گوشت بهتر است که با گوشت گوساله همراه باشد تا تکههای گوشت شکل خود را ازدست ندهند اما با مرغ یا گوشت گوسفندی یا بره نیز آن را میل میکنند. شِوید باقالی، باقالی پلو نیست. این غذا با مشخصاتی که تهیه میشود، مُختص کشور ایران است.يکي ديگر از وجوه جذاب باقالي پلو هم اين است که اساساً در همه فصول سال قابل طبخ نيست. فصل با قالي پلو مشخص است و اساساً اوج لذت آن نيز وقتي است که باقالي تازه لابه لاي برنج و شويد و گوشت قرار گيرد. باقالی پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که در میان ایرانیان به عنوان یک غذای مجلسی پر طرفدار و خوشمزه شناخته می شود. این غذای خوشمزه تقریبا شبیه به زرشک پلو می باشد ، با این تفاوت که بجای زرشک پلو از باقالی پلو در کنار خورش مرغ استفاده می شود.