در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به غذای کشک بادمجان را مشاهده کنید.کشک بادمجان غذای پرطرفدار ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران پخته میشود و هر شهر عقیده دارد خاستگاه این غذا است. و سمنان هم از این قاعده مستثنی نیست. این خوراک سنتی از معدود غذاهایی است که روشهای پختش در شهرهای مختلف، باهم متفاوت نیست و عموماً شیوهای ثابت دارد.بادمجانهای سمنان مانند بادمجانهای سایر شهرها تلخی ندارند و نیاز نیست که با نمک یا روشهای دیگر تلخیاش گرفته شود. پس بادمجانهای سمنانی را پس از برش دادن سرخ میکنیم. ادویههایش که زردچوبه جزو مهمی از آن است را اضافه میکنیم، روی آن کشک میریزیم یا آن را با کشک آمیخته میکنیم. سپس روی آن پیاز داغ میریزیم؛ این غذای سریع برای سرو شدن آماده است. همانطور که گفته شد شهرهای مختلف روشهای دیگری هم برای سرو این غذا دارند. همینطور در سمنان هم روشهای متتفاوتی برای سرو کردن هست؛ مثلاً بعضی دامجان را به همراه کشک کمی میکویند، بعضی کشک را هنگام صرف غذا روی نان میمالند و بادمجان را روی آن گذاشته و میخورند، بسیاری دوست دارند کشک و بادمجان کاملاً هم بخورد و مزههایش با هم مخلوط شود.