طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی که در مغازه خریدهاید و بدون تکنیکهای بینقص، به چشم میآید و ساخت آن ساده است. این دستور العمل ها را می توان از قبل تهیه کرد یا نیاز به 30 دقیقه یا کمتر آماده سازی دارد – آنها ایده هایی برای پذیرایی از مهمانان ویژه هستند.
این کیک ماهی آزاد دودی را دوباره بسازید، سپس پاستا سالمون دودی، گنوکی با نخود، پستو و اسفناج، کلم پیچ و شیرینی پارمزان و ایده های مهمانی شام بدون دردسر را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 500 گرم گنوچی
- 4 فیله ماهی قزل آلا با دودی کمی داغ (پوست آن جدا شده است)
- 200 میلی لیتر خامه دوبل
- 150 میلی لیتر شیر کامل
- 1 عدد لیمو
- 4 شاخه آویشن برگ چیده شده
- 3 قاشق غذاخوری پارمزان رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری خردل سبوس دار
- 4-6 گلوله اسفناج منجمد
- سالاد، برای سرو
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
مرحله 1
گنوکی ها را در یک ظرف پخت بریزید و فیله های ماهی قزل آلا را بین آنها قرار دهید – همه چیز باید کاملاً جا بیفتد.
مرحله 2
خامه، شیر، پوست لیمو، برگ آویشن، پارمزان و خردل را با هم مخلوط کنید و خوب مزه دار کنید.
مرحله 3
اسفناج یخ زده را به ظرف پخت اضافه کنید و روی خامه بریزید. بپوشانید و تا 12 ساعت خنک کنید.
مرحله 4
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/200 درجه سانتیگراد پنکه/گاز 7 گرم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید و مخلوط ملایمی به آن بدهید تا اسفناج ها خرد شوند تا زمانی که گنوکی نرم شود و ماهی قزل آلا پخته شود. با سالاد سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949