طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با کره سیر را امتحان کنید، سپس دستور العمل های نانچی و دستور العمل های کلم بروکلی با جوانه زدن بنفش را بررسی کنید. آیا می خواهید طرز تهیه انبوه را از ابتدا یاد بگیرید؟ دستور العمل ساده انبوه خانگی ما را دنبال کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 200 گرم بروکلی جوانه زده بنفش، خرد شده
- 500 گرم گنوچی
- ½ لیمو، آب گرفته
سس
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 4 حبه سیر، ریز خرد شده یا له شده
- 1 عدد فلفل قرمز، ریز خرد شده
- کره 75 گرم
- 1 عدد لیمو، آب گرفته
- 30 گرم پارمزان (یا جایگزین سبزیجات)، ریز رنده شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
- ½ قاشق چایخوری خردل دیژون
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
مرحله 1
روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید و کلم بروکلی را به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که شروع به ترد شدن کند سرخ کنید.
مرحله 2
در حالی که کلم بروکلی در حال سرخ شدن است، سس را درست کنید. یک ماهیتابه متوسط/بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید. پیاز را بپزید تا شفاف شود، سپس سیر و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. کره، آب لیمو، پارمزان، خردل و مقدار زیادی ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر آب شود و همه چیز با هم ترکیب شود (کمی سس بگذارید تا روی کلم بروکلی بریزد). در حین پختن گنوکی با رعایت دستورالعمل بسته روی حرارت ملایم بجوشانید. گنوکی ها را آبکش کنید، کمی از آب پخت را صرفه جویی کنید، و همه چیز را داخل سس بریزید و در صورت نیاز کمی از آب آشپزی رزرو شده را اضافه کنید تا شل شود.
مرحله 3
در صورت تمایل در کاسه های گرم که روی آن کلم بروکلی، کمی آب لیمو و پارمزان اضافه شده است سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949