طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی

طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان خامه‌ای، پانچتا و گنوچی نخودی را امتحان کنید یا دستور العمل‌های گنوچی ما را بررسی کنید. آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه از ابتدا gnocchi خود را درست کنید؟ دستور العمل ساده انبوه خانگی ما را دنبال کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • مکعب پانچتا بسته 77 گرمی
  • 1 حبه سیر، له شده
  • آب مرغ 200 میلی لیتر
  • 100 گرم نخود فرنگی منجمد، یخ زدایی شده
  • 100 میلی لیتر خامه دوبل
  • ریز رنده شده تا 3 قاشق غذاخوری پارمزان درست شود
  • گنوچی بسته 400 گرمی
  • یک مشت ریحان، رنده شده

طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی

طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی

مرحله 1

یک ماهیتابه متوسط ​​را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مکعب های پانچتا را بپزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شوند و بیشتر چربی آن گرفته شود. سیر را به مدت یک دقیقه هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کنید و بجوشانید تا 1/2 کم شود. نخود فرنگی، خامه و پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا نخودها داغ شوند.

مرحله 2

در همین حین، گنوکی ها را در ظرفی حاوی آب نمک در حال جوش بریزید و طبق دستورالعمل بسته بپزید. خوب آبکش کنید، سپس با ریحان به سس اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید و در صورت تمایل با پارمزان اضافی سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...