طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما

طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این دستور العمل گنوکی سرخ شده را امتحان کنید، سپس دستور العمل های بیشتری از گنوکی های ما مانند شیرینی کیک، قارچ gnocchi و gnocchi سالم را بررسی کنید. آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه از ابتدا gnocchi خود را درست کنید؟ دستور العمل ساده انبوه خانگی ما را دنبال کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • ریکوتا وان 250 گرم
  • 1 عدد لیمو، رنده شده
  • ژامبون پارما 6 برش
  • 400 گرم گنوچی (ما از شرکت ماکارونی تازه استفاده کردیم)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 حبه سیر، له شده
  • کره، برای سرخ کردن
  • یک مشت برگ مریم گلی
  • 150 گرم بعد از دو غلاف کردن لوبیا پخته شده

طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما

طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما

مرحله 1

ریکوتا، پوست لیمو و مقدار زیادی چاشنی را با هم مخلوط کنید. روی پایه یک ظرف سرو پهن و کم عمق پهن کنید.

مرحله 2

ژامبون پارما را با چرخاندن گریل کنید تا ترد شود. بگذارید خنک شود سپس به قطعات خرد کنید.

مرحله 3

گنوکی ها را داخل آب نمک در حال جوش بریزید و به محض اینکه روی سطح آن آمد، روی کاغذ آشپزخانه بریزید تا آب آن گرفته شود.

مرحله 4

روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب گرم کنید و سیر را برای چند دقیقه بپزید تا روغن مزه دار شود. گنوکی ها را اضافه کنید و بپزید تا طلایی و ترد شوند (در صورت نیاز به صورت دسته ای انجام دهید و در فر کم گرم نگه دارید).

مرحله 5

در یک تابه کوچک جداگانه، یک قاشق بزرگ کره اضافه کنید سپس مریم گلی را سرخ کنید تا ترد شود. گنوکی ها را با قاشق روی ریکوتا بریزید، روی لوبیاهای بلانچ شده، سپس کره و مریم گلی بپاشید و با ژامبون پارما ترد بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...