طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این دستور العمل گنوکی سرخ شده را امتحان کنید، سپس دستور العمل های بیشتری از گنوکی های ما مانند شیرینی کیک، قارچ gnocchi و gnocchi سالم را بررسی کنید. آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه از ابتدا gnocchi خود را درست کنید؟ دستور العمل ساده انبوه خانگی ما را دنبال کنید.
مواد تشکیل دهنده
- ریکوتا وان 250 گرم
- 1 عدد لیمو، رنده شده
- ژامبون پارما 6 برش
- 400 گرم گنوچی (ما از شرکت ماکارونی تازه استفاده کردیم)
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 حبه سیر، له شده
- کره، برای سرخ کردن
- یک مشت برگ مریم گلی
- 150 گرم بعد از دو غلاف کردن لوبیا پخته شده
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
مرحله 1
ریکوتا، پوست لیمو و مقدار زیادی چاشنی را با هم مخلوط کنید. روی پایه یک ظرف سرو پهن و کم عمق پهن کنید.
مرحله 2
ژامبون پارما را با چرخاندن گریل کنید تا ترد شود. بگذارید خنک شود سپس به قطعات خرد کنید.
مرحله 3
گنوکی ها را داخل آب نمک در حال جوش بریزید و به محض اینکه روی سطح آن آمد، روی کاغذ آشپزخانه بریزید تا آب آن گرفته شود.
مرحله 4
روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب گرم کنید و سیر را برای چند دقیقه بپزید تا روغن مزه دار شود. گنوکی ها را اضافه کنید و بپزید تا طلایی و ترد شوند (در صورت نیاز به صورت دسته ای انجام دهید و در فر کم گرم نگه دارید).
مرحله 5
در یک تابه کوچک جداگانه، یک قاشق بزرگ کره اضافه کنید سپس مریم گلی را سرخ کنید تا ترد شود. گنوکی ها را با قاشق روی ریکوتا بریزید، روی لوبیاهای بلانچ شده، سپس کره و مریم گلی بپاشید و با ژامبون پارما ترد بپاشید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949