طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت پستو خانگی ما، پستوی خود را برای این غذای گنوچی درست کنید. ما همچنین دستور العمل های زیادی مانند گنوچی خانگی، گنوچی کدو سبز و گنوچی سالم برای امتحان داریم. برای یک نسخه ساده تر، دستور ما برای پاستا پستو را نیز امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 50 گرم اسفناج بچه خرد شده
- 100 گرم نخود فرنگی منجمد، یخ زدایی شده
- پستو تازه 4 قاشق غذاخوری
- 3 قاشق غذاخوری کرم فریش
- گنوچی بسته 300 گرمی
- برای سرو شاخه های نخود (اختیاری).
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
مرحله 1
اسفناج و نخود را با مقداری ادویه و مقداری آب داخل تابه نچسب بریزید و حرارت دهید و هم بزنید تا اسفناج پژمرده شود. پستو و کرم فریشه را اضافه کنید و به آرامی حرارت دهید. گنوکی ها را در ظرفی حاوی آب جوش طبق دستورالعمل بسته بپزید و سپس با قاشق سوراخ دار داخل تابه اسفناج بریزید. همه چیز را با هم مخلوط کنید، سپس در کاسه های گرم شده با چند شاخه نخود، در صورت استفاده، سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949