طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل آسان gnocchi با قارچ را امتحان کنید یا دستور العمل های دیگر gnocchi ما را بررسی کنید یا مانند شیرینی کیک، کدو حلوایی و gnocchi سالم را بررسی کنید. پاستا قارچ و راویولی قارچ ما را نیز امتحان کنید.
آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه از ابتدا gnocchi خود را درست کنید؟ دستور العمل ساده انبوه خانگی ما را دنبال کنید.
مواد تشکیل دهنده
- کره 50 گرم
- 400 گرم قارچ شاه بلوط خرد شده
- 1 حبه سیر، له شده
- رزماری، خرد شده تا 2 قاشق غذاخوری
- ½ قاشق چایخوری پاپریکا دودی داغ
- گنوچی بسته 500 گرمی
- 100 میلی لیتر خامه ترش یا کرم فریشه
- پارمزان (یا جایگزین سبزیجات)، رنده شده، برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا
مرحله 1
یک قاشق کوچک کره را در تابه گرم کنید، قارچ ها و ½ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید تا نرم و طلایی شود (در ابتدا قارچ های زیادی به نظر می رسد اما در نهایت پخته می شوند). بقیه کره، سیر و رزماری را اضافه کنید و به آرامی 4-5 دقیقه تفت دهید. پاپریکا را هم بزنید و با فلفل سیاه مزه دار کنید، سپس روی حرارت ملایم نگه دارید تا زمانی که gnocchi را طبق دستورالعمل بسته بپزید. گنوکی ها را آبکش کنید سپس داخل ماهیتابه قارچ بریزید و بریزید. اگر دوست دارید در کاسه های گرم همراه با یک حبه خامه ترش، مقدار زیادی فلفل سیاه و یک رنده پارمزان سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949