وبلاگ

طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 

طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل آسان gnocchi با قارچ را امتحان کنید یا دستور العمل های دیگر gnocchi ما را بررسی کنید یا مانند شیرینی کیک، کدو حلوایی و gnocchi سالم را بررسی کنید. پاستا قارچ و راویولی قارچ ما را نیز امتحان کنید.

آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه از ابتدا gnocchi خود را درست کنید؟ دستور العمل ساده انبوه خانگی ما را دنبال کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • کره 50 گرم
  • 400 گرم قارچ شاه بلوط خرد شده
  • 1 حبه سیر، له شده
  • رزماری، خرد شده تا 2 قاشق غذاخوری
  • ½ قاشق چایخوری پاپریکا دودی داغ
  • گنوچی بسته 500 گرمی
  • 100 میلی لیتر خامه ترش یا کرم فریشه
  • پارمزان (یا جایگزین سبزیجات)، رنده شده، برای سرو (اختیاری)

طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا

مرحله 1

یک قاشق کوچک کره را در تابه گرم کنید، قارچ ها و ½ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بپزید تا نرم و طلایی شود (در ابتدا قارچ های زیادی به نظر می رسد اما در نهایت پخته می شوند). بقیه کره، سیر و رزماری را اضافه کنید و به آرامی 4-5 دقیقه تفت دهید. پاپریکا را هم بزنید و با فلفل سیاه مزه دار کنید، سپس روی حرارت ملایم نگه دارید تا زمانی که gnocchi را طبق دستورالعمل بسته بپزید. گنوکی ها را آبکش کنید سپس داخل ماهیتابه قارچ بریزید و بریزید. اگر دوست دارید در کاسه های گرم همراه با یک حبه خامه ترش، مقدار زیادی فلفل سیاه و یک رنده پارمزان سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...