گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل کدو حلوایی فصلی را درست کنید، سپس دستور العمل های گنوچی خانگی، گنوکی قارچی، گنوچی سالم و سایر دستور العمل های گنوچی را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 کدو سبز خرد شده و مکعبی خرد شده
- 250 گرم گنوچی
- 1 حبه سیر، له شده
- 2 قاشق غذاخوری کیپر، آبکش شده
- فلفل قرمز (اختیاری) فلفل خشک شده
- ½ لیمو، آب گرفته
- 2 قاشق غذاخوری کره شور
- یک دسته کوچک ریحان، برگ های پاره شده
- ریکوتا یا پکورینو نمکی ریز رنده شده برای سرو
طرز تهیه گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
مرحله 1
روغن را در یک ماهیتابه پهن روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و کدو سبز را سرخ کنید تا طلایی و نرم شود. در همین حین، گنوچی ها را در ظرفی حاوی آب نمک در حال جوش به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که روی سطح شناور شوند، بپزید. آبکش کنید و حدود 150 میلی لیتر از آب پخت را ذخیره کنید.
مرحله 2
در حالی که گنوچی در حال پختن است، سیر، کیپر و تکه های فلفل چیلی (در صورت استفاده) را به کدو سبز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید تا شروع به ترد شدن کند. آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و تکه های آن را از کف تابه جدا کنید. کره را اضافه کنید و 30 ثانیه بجوشانید تا بوی مغز گرفته شود. گنوکی پخته شده و مقدار کافی از آب پخت و پز ذخیره شده را داخل آن بریزید تا سس براقی ایجاد شود که روی آن را می پوشاند. بیشتر ریحان را هم بزنید و بگذارید چند ثانیه پژمرده شود، سپس بین کاسه های گرم شده تقسیم کنید. روی آن را با باقی مانده ریحان و یک رنده ریز پنیر سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949