وبلاگ

طرز تهیه تارتاتین فرانسوی

طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست کنید، سپس تاتن تارت کلاسیک، پای سیب، تارت سیب و تارت سیب و بادام را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 2 عدد ننه اسمیت پهن
  • کره بدون نمک 150 گرم
  • 200 گرم شکر طلایی
  • خمیر پفکی 300 گرم
  • 75 میلی لیتر سیب
  • برای سرو بستنی وانیلی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی

طرز تهیه تارتاتین فرانسوی

مرحله 1

سیب ها را پوست بگیرید سپس هر سیب را از وسط نصف کنید و هسته آن را بردارید.

مرحله 2

یک ماهیتابه بزرگ نچسب را گرم کنید. کره را بریزید و وقتی شروع به آب شدن کرد شکر را اضافه کنید. بگذارید روی حرارت متوسط ​​حباب بزند و متوجه خواهید شد که کره و شکر شروع به کاراملی شدن می کنند. تابه را تکان دهید تا به طور یکنواخت رنگ شود. تا زمانی که مخلوط قهوه ای طلایی شود ادامه دهید.

مرحله 3

سیب ها را به سمت پایین داخل ماهیتابه بریزید. هدف این است که ¾ آنها را بپزید. کره و شکر به تیره شدن و کاراملی شدن ادامه می دهند. ماهاگونی رنگ خوبی است، اما اگر با دید یا بو احساس کردید که کارامل در حال سوختن است، قابلمه را از روی حرارت بردارید و قبل از ادامه کار بگذارید خنک شود.

مرحله 4

پس از 4 دقیقه، سیب ها را برگردانید – آنها باید رنگ قهوه ای پررنگی داشته باشند. اگر نه، برگردید و بپزید. وقتی خوشحال شدید، آنها را برگردانید و 2 دقیقه دیگر به آنها فرصت دهید. سیب ها را صاف به سمت پایین منتقل کنید و خنک کنید. کارامل را در تابه گرم نگه دارید.

مرحله 5

خمیر پفکی را به ضخامت 4 میلی متر باز کنید و 4 دیسک پهن تر از سیب ببرید.

مرحله 6

با گذاشتن سمت صاف سیب به سمت پایین روی کاغذ، خمیر پفکی را روی آن بکشید و آن را فشار دهید تا روی قسمت گرد سیب محکم شود و فقط قسمت برش کاراملی آن ظاهر شود.

مرحله 7

سینی فر را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید و با قاشق روی 4 قاشق دسر کارامل قرار دهید. سیب های پوشیده از شیرینی را به صورت صاف به سمت پایین روی کارامل قرار دهید. اکنون می توان آنها را تا زمانی که نیاز باشد سرد کرد.

مرحله 8

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. سینی را با سیب ها داخل فر بریزید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا پف کرده و طلایی شود. سس کارامل را به آرامی گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن بریزید.

مرحله 9

سیب ها را با احتیاط داخل بشقاب برگردانید و از طرف کاراملی شده به سمت بالا با یک قاشق بستنی وانیلی و سس اضافی در کناره سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...