طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید، سپس دستور العمل های بیشتر بوقلمون کریسمس و coq au vin، اردک و موسیر و مرغ دریایی ما را کشف کنید. می توانید این را تا دو روز قبل درست کنید و در روزی که می خواهید دوباره گرم کنید. اگر جا دارید آن را در ماهیتابه اصلی خنک و سرد کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 پای بوقلمون کامل (اگر فقط می توانید چوب طبل تهیه کنید، 4 عدد بخرید)
- 1 فیله سینه بوقلمون (حدود 500 گرم – یک مفصل بوقلمون بدون استخوان گزینه خوبی است)
- 1 قاشق غذاخوری آرد ساده
- 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1 عدد هویج بزرگ
- 2 عدد ازگیل
- 2 عدد چوب کرفس، به صورت چوب بریده شده
- 1 شاخه آویشن بزرگ
- 1 برگ بو
- 500 میلی لیتر شراب قرمز
- آب مرغ 500 میلی لیتر
- سیب زمینی کباب و جوانه کباب، برای سرو
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
مرحله 1
پوست پای بوقلمون و فیله سینه بوقلمون را با آرد و مقداری ادویه بپاشید. روغن نباتی را در یک قابلمه کم عمق گرم کنید و پوست تکه های بوقلمون را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. زیر سینه بوقلمون را به طور خلاصه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. هویج، جعفری، چوب کرفس، آویشن و برگ بو را اضافه کنید و همه چیز را یک دقیقه هم بزنید. شراب قرمز را اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید، یک دقیقه بجوشانید، سپس آب مرغ را اضافه کنید (مطمئن شوید که مایع زیر سطح پوست بالا باشد) و همه چیز را دوباره به جوش بیاورید.
مرحله 2
درب قابلمه را گذاشته و به فری که با دمای 160/140 درجه سانتیگراد فن/گاز گرم شده است منتقل کنید. پوست – گوشت پاها باید تقریباً از استخوان ها بیفتد. برش های سینه را با مقداری گوشت پا، سس و سبزیجات سرو کنید. سیب زمینی کباب و جوانه کباب به عنوان یک همراه خوب عمل می کنند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949