طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسانهای سریع و آسان را امتحان کنید، سپس با دستور پخت کروسانهای خانگی ما آنها را از ابتدا درست کنید. همچنین برای الهام گرفتن بیشتر از شیرینی، دستور العمل ما را برای درد یا شکلات بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 4 عدد کروسانت کره، بزرگ
- 4 گراویر، برش های ضخیم
- 4 عدد پروشوتو، برش
- 2 عدد انجیر خرد شده و ورقه شده
- برگ آویشن، چند برگ
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
مرحله 1
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 گرم کنید. کروسان ها را از وسط به دو نیم کنید. مواد را با یک تکه پنیر، پروشوتو و چند تکه انجیر پر کنید. مقداری برگ آویشن، فلفل سیاه را آسیاب کنید و سرها را دوباره روی آن قرار دهید.
مرحله 2
روی سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و رویه های کروسان طلایی و پوسته پوسته شوند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949