وبلاگ

طرز تهیه سوفله پنیر بزی فرانسوی

طرز تهیه سوفله پنیر بزی فرانسوی : این سوفله‌های پنیر بزی را درست کنید، سپس سوفله‌های پنیر، سوفله‌های استیلتون، سوفله شکلاتی و دستور پخت سوفله‌های دیگر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • شیر 250 میلی لیتر
  • ½ پیاز
  • 1 برگ بو
  • 3 دانه فلفل
  • 50 گرم کره، به علاوه اضافی برای رامکین
  • 5 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • یک دسته کوچک جعفری برگ تخت، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 200 گرم پنیر بز نرم بدون آبکش، خرد شده
  • 6 عدد سفیده تخم مرغ
  • 25 گرم پارمزان، به علاوه اضافی برای تکمیل
  • 200 میلی لیتر خامه دوبل

طرز تهیه سوفله پنیر بزی فرانسوی

طرز تهیه سوفله پنیر بزی فرانسوی

مرحله 1

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید. شیر را به همراه پیاز، برگ بو و دانه های فلفل تا زمانی که کمی بجوشد گرم کنید. حرارت را بردارید.

مرحله 2

کره را در تابه ذوب کنید سپس آرد را با آن مخلوط کنید. برای چند دقیقه بپزید و مدام هم بزنید تا یک رب غلیظ به دست آید.

مرحله 3

شیر گرم را صاف کنید و به تدریج هم بزنید تا یکدست شود. بگذارید به جوش بیاید، سپس به مدت 2 دقیقه بپزید تا مخلوط غلیظ شود. کمی خنک کنید.

مرحله 4

جعفری، خردل، زرده تخم مرغ و پنیر بز را هم بزنید. فصلش واقعا خوبه

مرحله 5

6 قالب فلزی یا رامکین (هر کدام تقریباً 200 میلی لیتر) را کره بمالید، سپس داخل آن را با پارمزان رنده شده بپوشانید و اضافی آن را جدا کنید.

مرحله 6

سفیده های تخم مرغ را با کمی نمک هم بزنید تا کاملا سفت شود.

مرحله 7

یک عدد سفیده تخم مرغ را در مخلوط پنیر بز هم بزنید تا شل شود. سپس با استفاده از یک قاشق بزرگ بقیه را به آرامی بریزید تا تا حد امکان در هوا بماند.

مرحله 8

مخلوط را با قاشق در قالب های آماده شده بریزید و روی هر کدام را پاک کنید تا قطره ای ایجاد نشود. به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود بپزید. کمی خنک کنید سپس از قالب خارج کنید. اکنون می‌توانید سوفله‌ها را که با فیلم چسبناک پوشانده شده‌اند سرد یا منجمد کنید تا زمانی که برای پخت مجدد و سرو آن‌ها آماده شوید.

مرحله 9

برای پخت مجدد و اتمام فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. اگر یخ زده بود کاملاً یخ زدایی کنید. سوفله ها را در ظرف های مخصوص پخت بریزید. روی هر کدام 2 قاشق غذاخوری خامه بریزید و پارمزان بپاشید. به مدت 15 دقیقه (یا 10 دقیقه اگر قبلا آنها را سرد یا منجمد نکرده اید) بپزید تا زمانی که کمی پف کرده و حباب دار و قهوه ای شوند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...