وبلاگ

طرز تهیه تارت پیاز فرانسوی

طرز تهیه تارت پیاز فرانسوی : این تارت پیاز فرانسوی چشمگیر را درست کنید، سپس سوپ پیاز فرانسوی، تارتفلت، سیب زمینی دوفینویز و دستور العمل های دیگر به سبک فرانسوی را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • کره 50 گرم
  • 2-3 پیاز بزرگ (حدود 600 گرم)، خلال شده
  • ظرف خامه دوتایی 150 میلی لیتری
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 100 گرم گراویر رنده شده
  • شیرینی آویشن
  • 200 گرم آرد ساده
  • 100 گرم کره بدون نمک
  • 2 قاشق چایخوری برگ آویشن

طرز تهیه تارت پیاز فرانسوی

طرز تهیه تارت پیاز فرانسوی

مرحله 1

برای درست کردن شیرینی، آرد، کره، آویشن و ½ قاشق چایخوری نمک را در غذاساز بریزید تا مخلوط شبیه پودر سوخاری شود.

مرحله 2

در ظرفی بریزید و به تدریج آب یخ را اضافه کنید و با چاقو هم بزنید تا یکدست شود. در فیلم چسبناک بپیچید و به مدت 30 دقیقه خنک کنید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد / فن 170 درجه سانتیگراد / گاز 5 گرم کنید.

مرحله 3

خمیر را به ضخامت یک قطعه 20p روی سطح کمی آرد پاشی شده باز کنید.

مرحله 4

با دقت از آن برای خط کشی یک قالب تارت کم عمق 23 سانتی متری استفاده کنید. شیرینی اضافی را به حالت آویزان درآورید.

مرحله 5

قالب تارت را روی یک ورقه پخت قرار دهید. روی شیرینی را کاغذ پخت بپوشانید و با لوبیا پخت پر کنید. 15 دقیقه بپزید، سپس حبوبات و کاغذ را بردارید و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا تکه های خامی باقی نماند. بگذارید پنج دقیقه خنک شود.

مرحله 6

شیرینی اضافی را در حالی که هنوز گرم است با یک چاقوی دندانه دار کوچک جدا کنید.

مرحله 7

کره را در یک تابه بزرگ آب کنید. پیازها را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا طلایی و نرم شوند (این کار حدود 20 تا 30 دقیقه طول می کشد، پس صبور باشید).

مرحله 8

خامه، تخم مرغ و پنیر را با همزن بزنید و خوب مزه دار کنید. پیازها را در ظرف شیرینی پزی بچینید سپس روی مخلوط تخم مرغ بریزید. کیس را دوباره به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که فیلینگ درست شود دوباره داخل فر قرار دهید. گرم سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...