وبلاگ

طرز تهیه مرغ شکارچی فرانسوی

طرز تهیه مرغ شکارچی فرانسوی : این غذای دلپذیر مرغ را درست کنید، سپس کاسه دیژون مرغ، کاسرول مرغ سریع، کاسرول مرغ سالم و دستور العمل های دیگر کاسه مرغ را بررسی کنید. به دنبال دستور العمل های راحت تر مرغ هستید؟ کوک اووین، مرغ سوپریم، مرغ استروگانف و مرغ شکارچی ما را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • ران مرغ و ران مرغ 2 کیلوگرم
  • 4 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 2 عدد موسیر بلند، خرد شده
  • 250 گرم قارچ دکمه ای
  • 3 حبه سیر، له شده
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 250 میلی لیتر شراب سفید
  • چند شاخه آویشن
  • 2 برگ بو
  • آب مرغ 600-800 میلی لیتر
  • آرد ذرت 2-4 قاشق غذاخوری (اختیاری).
  • جعفری یا کرفس برگ تخت، یک مشت، خرد شده
  • MASH
  • 1 پیاز سیر
  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 1.5 کیلوگرم سیب زمینی آردی
  • خامه دوتایی 50 میلی لیتر
  • 100 میلی لیتر شیر کامل
  • 50 گرم کره شور
  • 50 گرم پارمزان، گرویر یا کنته، ریز رنده شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو

طرز تهیه مرغ شکارچی فرانسوی

طرز تهیه مرغ شکارچی فرانسوی

مرحله 1

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد / فن 140 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید. تکه های مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید، خوب مزه دار کنید و با آرد مخلوط کنید تا کمی بپوشد.

مرحله 2

روغن را در یک قابلمه بزرگ و سنگین گرم کنید و مرغ را به صورت دسته ای از همه طرف تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. در صورت نیاز مقداری روغن اضافه کنید، اما مرغ باید در حین حرکت مقداری چربی کند. برای این کار وقت بگذارید، زیرا به رنگ و طعم خورش کمک می کند. در یک بشقاب بردارید.

مرحله 3

کره و موسیر را به روغن اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید سپس قارچ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. سیر و پوره گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید، سپس شراب و حباب را در آن بریزید تا نصف شود، کف آن را بتراشید تا تکه های طلایی چسبیده به تابه را بردارید.

مرحله 4

مرغ سرخ شده را دوباره داخل ماهیتابه با سبزی اضافه کنید. آنقدر آب پر کنید تا روی مرغ را بپوشاند. درب آن را گذاشته و به فر منتقل کرده و به مدت 1 ساعت بپزید.

مرحله 5

در حالی که شکارچی در حال پختن است، سر پیاز سیر را جدا کنید تا حبه‌ها نمایان شود و روی یک ورقه فویل قرار دهید، مزه دار کنید، روی روغن بپاشید و له کنید تا محکم ببندد. زیر مرغ به مدت 20 تا 30 دقیقه تفت دهید تا زمانی که فشار داده شود واقعا نرم شود. بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله 6

بعد از 1 ساعت درب مرغ را بردارید و 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که سس کمی غلیظ شود و مرغ نرم شود.

مرحله 7

وقتی مرغ تقریباً آماده شد، سیب زمینی ها را در آب نمک فراوان به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خیلی نرم شوند بجوشانید. آبکش کنید و 1-2 دقیقه با بخار آب خشک کنید. دوباره داخل تابه گرم بریزید و با خامه، شیر و کره له کنید. حبه های سیر برشته شده را از پوسته های کاغذی آنها فشار دهید و همراه با پنیر در داخل پوره ابریشمی بچرخانید. به خوبی با فلفل سفید و کمی نمک مزه دار کنید و روی آن کمی پنیر رنده کنید تا سرو کنید.

مرحله 8

اگر می خواهید سس کمی غلیظ شود، آرد ذرت را با یک پاشیده آب سرد مخلوط کنید و در چسچس هم بزنید. روی شعله ملایم به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید. با جعفری بپاشید و با قاشق روی مایه پنیری سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...