وبلاگ

طرز تهیه بیف بورگینیون فرانسوی

طرز تهیه بیف بورگینیون فرانسوی : بیف بورگینیون یک خورش گوشت گاو غنی از بورگوندی در فرانسه است. این نسخه کلاسیک را برای یک ناهار آرامش بخش یکشنبه درست کنید یا بورگینیون گوشت گاو سالم و بورگوینیون گاو آرام پز ما را بررسی کنید. همچنین راهنمای ما را در مورد اینکه چه شرابی را با گوشت گاو بورگینیون بنوشیم بخوانید.

به دنبال دستور العمل های آسان خورش گوشت گاو هستید؟ خورش گاو آرام پز، کاری بیف آرام پز، خورش و کوفته گوشت گاو، استیفادو و بیف استروگانف را امتحان کنید. برای غذاهای دلخواه بیشتر به سبک فرانسوی، کوک اووین و شاسیر مرغ ما را بررسی کنید.

یک اجاق آهسته با مصرف انرژی و قابل اعتماد، وسیله ای ضروری برای پخت و پز دسته جمعی است. بررسی های آزمایش شده و آزمایش شده ما را در مورد بهترین اجاق های آهسته بخوانید.

مواد تشکیل دهنده

  • مواد تشکیل دهنده گوشت گاو بورژیون
  • 1 بطری شراب قرمز
  • 1.5 کیلوگرم استیک آب پز، خرد شده
  • 2 شاخه آویشن
  • 1 برگ بو
  • روغن زیتون
  • 100 گرم لاردون بیکن
  • 1 پیاز، ریز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری آرد ساده
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • آب گوشت گاو 250 میلی لیتر
  • 16 موسیر کوچک، پوست کنده
  • 250 گرم قارچ شاه بلوط نصف شده

طرز تهیه بیف بورگینیون فرانسوی

طرز تهیه بیف بورگینیون فرانسوی

مرحله 1

شراب را روی استیک بریزید، سبزی ها را اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 گرم کنید. گوشت را با نگه داشتن شراب و سبزی آبکش کنید و گوشت را در 1 قاشق غذاخوری روغن در یک تابه بزرگ با درب سرخ کنید. وقتی قهوه ای شد آن را بردارید، ممکن است مجبور شوید این کار را به صورت دسته ای انجام دهید. وقتی همه گوشت ها سرخ شد، بیکن را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود و مقداری از چربی آن آزاد شود. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. آرد را با هم مخلوط کنید، سپس شراب و سبزی و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوشت گاو قهوه ای شده را اضافه کنید و با آب گوشت و چاشنی آن را اضافه کنید. درب آن را بگذارید و به مدت 2 ساعت در فر قرار دهید تا گوشت کمی از بین برود.

مرحله 3

در همین حین موسیر و قارچ ها را در 1 قاشق غذاخوری روغن در تابه ای جداگانه تفت دهید تا طلایی شوند و آب قارچ ها تبخیر شود. وقتی گوشت تمام شد، سبزی را هم بزنید و 30 دقیقه دیگر بپزید (اگر مایه سس نازک بود، آن را بدون پوشش بگذارید) تا پیازها نرم شوند و گوشت به خوبی ذوب شود. بگذارید خنک شود، سپس فریز کنید. برای گرم کردن مجدد، ذوب کنید، سپس بجوشانید تا لوله داغ شود. با پوره یا سبزیجات سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...