وبلاگ

طرز تهیه سوکا با سا تارتیناد فرانسوی

طرز تهیه سوکا با سا تارتیناد فرانسوی : این دستور پخت سوکای فرانسوی را امتحان کنید، سپس پنکیک پخته شده، کیمچی جئون (پنکیک کیمچی تند) و 21 دستور پخت پنکیک خوشمزه را بررسی کنید.

غذای کوت دازور به خاطر آفتاب و حال و هوای شیک و بی دردسرش معروف است، عناصری که دقیقاً در سوکای مایفر ثبت شده اند. پالت پاستلی و آبی کودک در داخل و خارج، آثار هنرمندان و پیشخدمت‌های محلی کاملاً فرانسوی هستند و منو نیز این را منعکس می‌کند. با توجه به خاطرات کلود بوسی از خوردن این غذا در جنوب فرانسه در کودکی، ماهی و غذاهای دریایی جشن گرفته می شود، منوی غذای شیرین فراوان است و البته سوکا به همین نام نیز وجود دارد – نوعی پنکیک نازک و بدون خمیر مایه یا کرپ تهیه شده از آرد نخودچی. soccabistro.com

دستور پخت سوکا با ساتا تارتیناد

مواد تشکیل دهنده

SOCCA

  • 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد موسیر بزرگ، ریز خرد شده
  • 3 ساقه آویشن، فقط برگ، تقریبا خرد شده
  • 100 گرم آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ½ لیمو، رنده شده و آب گرفته
  • 2 قاشق غذاخوری نخود کنسرو شده آبکش شده و تقریباً خرد شده

SA TARTINADE

  • بادمجان 250 گرم خرد شده
  • 2 عدد فلفل قرمز و 1 عدد زرد خرد شده
  • 1 پیاز سیر
  • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون

طرز تهیه سوکا با سا تارتیناد فرانسوی

طرز تهیه سوکا با سا تارتیناد فرانسوی

مرحله 1

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. برگ های موسیر و آویشن را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. کنار بگذارید و بگذارید تا زمانی که لازم باشد خنک شود.

مرحله 2

آرد گرم، بکینگ پودر و پوست لیمو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. یک چاه در مرکز ایجاد کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. به آرامی 250 میلی لیتر آب گرم بریزید و در حین حرکت هم بزنید تا خمیر صافی به دست آید. مزه دار کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل 1 ساعت کنار بگذارید، یا می توانید تا یک روز در یخچال نگهداری کنید.

مرحله 3

بادمجان ها و فلفل ها را به مدت 6 تا 8 دقیقه روی شعله گاز دود کنید تا پوست آن ذغالی شده و تاول بزند. از طرف دیگر، آنها را به مدت 8-10 دقیقه زیر یک گریل بالا قرار دهید و گهگاهی بچرخانید. در ظرفی بریزید و بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بخار شود. دانه های فلفل ها را به علاوه ساقه ها و پوست زغال شده را از بادمجان و فلفل جدا کنید.

مرحله 4

فر را روی 180 درجه سانتیگراد/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. کمی از بالای پیاز سیر را برش دهید، با روغن زیتون بپاشید و مزه دار کنید. در فویل بپیچید و 45 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

مرحله 5

فلفل ها و بادمجان ها را به همراه گوشت سیر به غذاساز منتقل کنید و آنقدر تفت دهید تا یکدست شود. در روش دیگر، فلفل و بادمجان را ریز خرد کرده، سیر را له کنید و مخلوط کنید. آب لیمو، پوست و مزه دار را به آن اضافه کنید. تا زمانی که لازم باشد بپوشانید.

مرحله 6

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/180 درجه سانتیگراد فن/گاز 5 گرم کنید. باقی مانده روغن را در یک تابه 23 سانتی نچسب بریزید و به مدت 15 دقیقه به فر منتقل کنید تا گرم شود. پیاز و نخود را داخل خمیر بریزید و با احتیاط داخل ماهیتابه بریزید – باید بپزد. به فر منتقل کنید و به مدت 15-18 دقیقه یا تا زمانی که پنکیک سفت شود بپزید. کناره ها را با یک کاردک یا چاقو شل کنید و به دقت روی تخته خرد کنید – سطح زیرین باید قهوه ای طلایی باشد. به صورت مربع یا مثلث برش دهید.

مرحله 7

ساتارتیناد را به ظرف سرو بریزید و با روغن زیتون بریزید. با سوکا کنار آن سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...