طرز تهیه استیک باوت : این استیک بابت را در خانه درست کنید، سپس استیک دایان، ساندویچ استیک باربیکیو، استیک au poivre و دستور العمل های دیگر استیک را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 600 گرم استیک بابت
- 3 حبه سیر، رنده شده
- موشک وحشی 250 گرمی
- 150 میلی لیتر روغن زیتون فوق بکر، به اضافه 2 قاشق چایخوری و اضافه برای چکاندن
- 1 لیمو، آب و پوست، به اضافه 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 30 گرم پارمزان رنده شده
- 30 گرم آجیل کاج برشته شده
- ریحان 20 گرم
- 200 گرم cime di rapa یا کلم بروکلی ساقه بلند
طرز تهیه استیک باوت
مرحله 1
استیک را با سیر در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب چاشنی کنید. به مدت 20 دقیقه بگذارید تا ماریناد شود.
مرحله 2
پستو را با مخلوط کردن موشک، 150 میلی لیتر روغن، آب و پوست 1 لیمو، پارمزان، دانه کاج و ریحان در غذاساز درست کنید تا مخلوط شوند. مزه دار کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3
ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و بعد از داغ شدن ۱ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. استیک را به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف بسته به ضخامت آن یا تا زمانی که خوب بپزد بپزید. از ماهیتابه خارج کنید و 5 دقیقه استراحت دهید.
مرحله 4
در حالی که استیک استراحت می کند، سیم دی راپا یا کلم بروکلی را با قاشق چایخوری روغن باقی مانده بریزید. خوب فصل کنید. ماهیتابه را پاک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. سبزی ها را به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که ذغالی و نرم شوند، مرتب هم بزنید. به یک کاسه منتقل کنید و با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو باقی مانده بریزید.
مرحله 5
استیک را نازک برش دهید. با سبزیجات ذغالی شده، یک حبه سالم پستو و مقداری روغن تا پایان سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949