طرز تهیه تخممرغ و کوکوت فرانسوی : دستور العمل تخم مرغ و کوکوت ما را امتحان کنید سپس سوفله پنیر، تارتفلت و دستور العمل های بیشتر به سبک فرانسوی ما را بررسی کنید.
دستور تهیه تخم مرغ و کوکوت
مواد تشکیل دهنده
- 200 گرم فیله دودی هادوک (ترجیحا رنگ نشده)
- ½ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 200 گرم شاتوت سوئیس شسته و خرد شده
- رنده جوز هندی
- 2 عدد تخم مرغ
- پیاز بهار، ریز خرد شده
- خامه دوبل 150 میلی لیتر
- 20 گرم پارمزان، ریز رنده شده
- خمیر مایه برشته شده یا نان روستایی، برای سرو
طرز تهیه تخممرغ و کوکوت فرانسوی
مرحله 1
فر را روی 180 درجه سانتیگراد/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. ماهی را در یک بخارپز طبقه بندی شده قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید تا کاملا پخته شود و وقتی فشار دادید پوسته پوسته شود. کره را در ماهیتابه داغ کنید تا کف کند، سپس شاتوت را به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که پژمرده شود، سرخ کنید. با نمک، فلفل و یک رنده جوز هندی مزه دار کنید.
مرحله 2
ماهی را به قطعات درشت بریزید، سپس بین دو ظرف مخصوص فر تقسیم کنید. چغندر را به ظرف ها اضافه کنید، سپس روی هر کدام یک تخم مرغ بشکنید. روی پیازچه ها بریزید و خامه را بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه فراوان بزنید سپس با پارمزان بپاشید. به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که سفیده تخم مرغ ببندد اما زرده ها هنوز آبدار باشند بپزید. با نان تست برای غوطه ور شدن سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949