وبلاگ

طرز تهیه نان بریوش

طرز تهیه نان بریوش : این دستور پخت بریوش را امتحان کنید، سپس دونات بریوش و ساندویچ بستنی بریوش را امتحان کنید و باقیمانده آن را به پودینگ نان و کره بریوش تبدیل کنید. بعد، دستور العمل های نان بیشتری را امتحان کنید.

نکات سرآشپز برای بریوش:

خمیر غنی شده ممکن است کمی بیشتر از خمیر نان معمولی طول بکشد، بنابراین به جای زمان بندی دقیق، به چشم خود توجه کنید. اطمینان حاصل کنید که حجم خمیر دو برابر شده است که بسته به دمای آشپزخانه شما می تواند تا 2 ساعت طول بکشد.
تا سه روز در ظرف دربسته نگهداری می شود
با کره و مربا سرو کنید یا بعد از دو روز برش بزنید و نان تست کنید

دستور پخت بریوش

مواد تشکیل دهنده

  • 125 میلی لیتر شیر کامل
  • 2 قاشق چایخوری عسل
  • 550 گرم آرد نان سفید قوی، به علاوه برای گردگیری
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • شکر طلایی 50 گرم
  • 7 گرم مخمر خشک سریع الاثر کیسه ای
  • 4 تخم مرغ زده شده به اضافه 1 زرده برای لعاب دادن
  • 200 گرم کره بدون نمک، نرم شده
  • روغن، برای قلع

طرز تهیه نان بریوش

طرز تهیه نان بریوش

مرحله 1

شیر را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم یا در یک کاسه ضد حرارت در مایکروویو گرم کنید تا گرم شود اما در لمس خیلی داغ نباشد. عسل را هم بزنید.

مرحله 2

آرد را در کاسه یک همزن ایستاده مجهز به اتصال قلاب خمیر قرار دهید. نمک، شکر و مخمر را اضافه کنید. همزن را با سرعت کم روشن کنید و شیر شیرین شده و تخم مرغ زده شده را داخل آن بریزید و 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا نرم و کشدار شود.

مرحله 3

کره نرم شده را هر بار یک قاشق چایخوری اضافه کنید، اجازه دهید قلاب چند بار دور بزند قبل از افزودن ماده بعدی. وقتی تمام کره اضافه شد، باید نرم، چسبناک و یکدست شود. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، در جای گرم بگذارید تا ثابت شود.

مرحله 4

خمیر را به آرامی در کاسه برگردانید، سپس به 8 توپ (هر کدام حدود 130 گرم) بر روی یک سطح کار کمی آرد پاشی شده تقسیم کنید. قالب 900 گرمی نان را روغن زده و با یک نوار کاغذ فر بپوشانید سپس گلوله های خمیر را در قالب آماده شده قرار دهید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 45 دقیقه یا تا زمانی که حجمش دو برابر شود تا ثابت شود.

مرحله 5

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/180 درجه سانتیگراد فن/گاز 6 گرم کنید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری آب هم بزنید، سپس آن را روی سطح بریوش بمالید. به مدت 45 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و خوب ور بیاید (اگر روی آن خیلی تیره شد بعد از 30 دقیقه با فویل بپوشانید). بگذارید چند دقیقه در قالب خنک شود تا از لبه ها خارج شود (یا از یک چاقوی قاشق و چنگال استفاده کنید) سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...