وبلاگ

طرز تهیه تارتفلت فرانسوی

طرز تهیه تارتفلت فرانسوی : این تارتفلت چشمگیر را در یک مهمانی شام سرو کنید، سپس تارت تارتفلت، سوپ پیاز فرانسوی، کوک اووین، سیب زمینی دوفینویز و دستور العمل های دیگر به سبک فرانسوی را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • سیب زمینی CONFIT
  • 400 گرم جرسی رویالز کوچک
  • کره 180 گرم
  • اسفناج خامه ای
  • 500 گرم اسفناج
  • کره 30 گرم
  • 200 گرم کرم فریشه
  • 25 گرم خردل دیژون
  • 45 گرم پارمزان، ریز رنده شده
  • سس مورنی
  • کره 60 گرم
  • 50 گرم آرد ساده
  • 300 میلی لیتر شیر کامل
  • خردل دیژون 30 گرم
  • 100 گرم کنته، ریز رنده شده
  • 100 گرم پارمزان، ریز رنده شده
  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • 100 گرم خامه دوبل، زده شده
  • یک جوز هندی رنده شده خوب
  • خرده بیکن
  • 6 برش بیکن رگه دار

طرز تهیه تارتفلت فرانسوی

طرز تهیه تارتفلت فرانسوی

مرحله 1

برای تهیه اسفناج خامه ای، اسفناج را کاملا بشویید، سپس با کره و ادویه به سرعت تفت دهید و آب آن را بگیرید. تمام مواد باقیمانده را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس دوباره مزه دار کنید.

مرحله 2

برای تهیه سیب زمینی کانفیتی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید. سیب زمینی ها را با نمک دودی و فلفل سیاه مزه دار کنید. کره را در تابه ای بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و هم بزنید تا قهوه ای شود و بوی مغز گرفته شود. در یک سینی فر کوچک بریزید، سیب زمینی ها را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، با دو لایه فویل بپوشانید و محکم ببندید. 35 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود. پس از خنک شدن، سیب زمینی های کانفیتی را با اسفناج خامه ای مخلوط کرده و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.

مرحله 3

برای تهیه سس مورنی، کره را در تابه ذوب کنید و سپس آرد را با همزن بزنید تا خمیری به دست آید. شیر گرم را اضافه کنید و در حین هم زدن بجوشانید و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. در یک پارچ بریزید، خردل را اضافه کنید و همانطور که با همزن دستی هم می زنید، پنیرها را به آرامی اضافه کنید. چاشنی را چک کنید و خنک کنید. پس از سرد شدن، زرده تخم مرغ و خامه فرم گرفته را با همزن بزنید، سپس قبل از ریختن سس روی ظرف سیب زمینی کانفیتی و مخلوط اسفناج خامه شده، سرد کنید. جوز هندی را روی آن رنده کنید. کنار بگذارید.

مرحله 4

برای تهیه خرده بیکن، بیکن را روی توری های سیمی با سینی های فر در زیر آن قرار دهید و به مدت 13-15 دقیقه بپزید، سپس برگردانید و 2-3 دقیقه دیگر بپزید. بگذارید خنک شود تا ترد شود و با دست خرد کنید.

مرحله 5

برای سرو، ظرف را زیر یک گریل داغ قرار دهید تا گرم شود (فقط چند دقیقه طول می کشد)، قبل از اینکه از فر خارج کنید و روی آن را با خرده بیکن بپوشانید. گرم سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...