طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی : این سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی را درست کنید و در کنار یک باگت فرانسوی خانگی سرو کنید، سپس تارت پیاز فرانسوی، تارتفلت، کوک اوین، سیبزمینی دوفینویز و دستور العملهای دیگر به سبک فرانسوی را بررسی کنید.
به دنبال یک نسخه بدون گوشت هستید؟ سوپ پیاز گیاهی فرانسوی و تارت پیاز گیاهی فرانسوی ما را که بر اساس یک آب سبزیجات است، امتحان کنید. برای دستور العمل های راحت تر سوپ، سوپ سبزیجات، سوپ مینسترون و سوپ تره فرنگی و سیب زمینی را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- کره 75 گرم
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1 کیلوگرم پیاز، نصف شده و نازک خلال شده
- 10 شاخه آویشن برگ چیده شده
- 4 حبه سیر، نازک ورقه شده
- 1 قاشق چایخوری شکر کاستور
- آب گوشت گاو 1.5 لیتر
- 2 قاشق چایخوری Bovril، (اختیاری)
- 4 برش کوچک خمیر مایه
- 200 گرم گروی رنده شده
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
مرحله 1
کره و روغن نباتی را در یک تابه بزرگ آب کنید و پیازها، 3⁄4 آویشن و مقدار زیادی نمک را به آن اضافه کنید. به مدت 1 ساعت خیلی آرام بپزید و مرتب هم بزنید تا پیازها واقعاً کاراملی و مربا شوند. سیر و شکر را برای 15 دقیقه آخر پخت اضافه کنید. آب گوشت گاو را بریزید و Bovril را اضافه کنید، بگذارید بجوشد و خیلی خوب مزه دار کنید. 30 دقیقه بجوشانید تا کمی کم شود و پیازها با مایه مخلوط شوند.
مرحله 2
برش های خمیر مایه را از دو طرف برشته کنید، سپس با گرویه، آویشن باقیمانده و مقداری سس ورسسترشر پر کنید. سوپ را بین 4 سوپ ترین یا کاسه ضد فر تقسیم کنید و گریل را روی حرارت زیاد کنید. تکه های نان را روی هر کاسه سوپ قرار دهید و 2 تا 3 دقیقه کباب کنید تا پنیر حباب کند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949