وبلاگ

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی : این سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی را درست کنید و در کنار یک باگت فرانسوی خانگی سرو کنید، سپس تارت پیاز فرانسوی، تارتفلت، کوک اوین، سیب‌زمینی دوفینویز و دستور العمل‌های دیگر به سبک فرانسوی را بررسی کنید.

به دنبال یک نسخه بدون گوشت هستید؟ سوپ پیاز گیاهی فرانسوی و تارت پیاز گیاهی فرانسوی ما را که بر اساس یک آب سبزیجات است، امتحان کنید. برای دستور العمل های راحت تر سوپ، سوپ سبزیجات، سوپ مینسترون و سوپ تره فرنگی و سیب زمینی را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • کره 75 گرم
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 کیلوگرم پیاز، نصف شده و نازک خلال شده
  • 10 شاخه آویشن برگ چیده شده
  • 4 حبه سیر، نازک ورقه شده
  • 1 قاشق چایخوری شکر کاستور
  • آب گوشت گاو 1.5 لیتر
  • 2 قاشق چایخوری Bovril، (اختیاری)
  • 4 برش کوچک خمیر مایه
  • 200 گرم گروی رنده شده

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

مرحله 1

کره و روغن نباتی را در یک تابه بزرگ آب کنید و پیازها، 3⁄4 آویشن و مقدار زیادی نمک را به آن اضافه کنید. به مدت 1 ساعت خیلی آرام بپزید و مرتب هم بزنید تا پیازها واقعاً کاراملی و مربا شوند. سیر و شکر را برای 15 دقیقه آخر پخت اضافه کنید. آب گوشت گاو را بریزید و Bovril را اضافه کنید، بگذارید بجوشد و خیلی خوب مزه دار کنید. 30 دقیقه بجوشانید تا کمی کم شود و پیازها با مایه مخلوط شوند.

مرحله 2

برش های خمیر مایه را از دو طرف برشته کنید، سپس با گرویه، آویشن باقیمانده و مقداری سس ورسسترشر پر کنید. سوپ را بین 4 سوپ ترین یا کاسه ضد فر تقسیم کنید و گریل را روی حرارت زیاد کنید. تکه های نان را روی هر کاسه سوپ قرار دهید و 2 تا 3 دقیقه کباب کنید تا پنیر حباب کند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...