طرز تهیه مرغ فرانسوی با موسیر و خرما : دستور العمل مرغ فرانسوی با موسیر و خرما را امتحان کنید، سپس دستور العمل های کوک اووین، چیس مرغ، نرماندی مرغ و دستور العمل های شام مرغ هیجان انگیزتر را بررسی کنید. Épices Rabelais یک چاشنی فرانسوی از مارسی است که ریشه آن به سال 1880 برمی گردد. ترکیب مخفی منحصر به فرد آن از ادویه ها و گیاهان هرگز تغییر نکرده است – و شامل میخک، دارچین، رزماری، جوز هندی، رازیانه، مرزه و خلیج است که طعم پروونس را تداعی می کند. بین سرآشپزهای رستورانهایی از جمله Socca و Riviera در لندن، Le Dive در نیویورک و La Colombe D’or در سنت پل دو ونس، فرانسه محبوب است. با گوشت های بریان شده فوق العاده است، می توانید از آن به عنوان چاشنی ماهی یا برای افزودن به پاته ها یا ترین های جشن استفاده کنید. از labourandwait.co.uk خرید کنید
مواد تشکیل دهنده
- 100 گرم کره نمک زده، نرم شده، به اضافه 25 گرم
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 دسته کوچک مریم گلی، برگ های آن برداشته شده است
- 14 عدد موسیر گرد کوچک، پوست کنده
- 125 گرم خرما بدون هسته
- 2 عدد پرتقال ناف، رنده شده برای تهیه 2 قاشق غذاخوری، آب گرفته تا 150 میلی لیتر، سپس برش داده شده
- 125 میلی لیتر ورموت قرمز
- 6 حبه سیر، له شده
- 2 ½ قاشق چایخوری ادویه رابله
- 3 جوجه بزرگ یا 4 جوجه کوچک
- سالاد سبز، سبزیجات زمستانی یا سیب زمینی کبابی، برای سرو
طرز تهیه مرغ فرانسوی با موسیر و خرما
مرحله 1
فر را روی 200/180 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. در یک ماهیتابه بزرگ 25 گرم کره را با روغن زیتون آب کنید. برگ های مریم گلی را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود بجوشانید. برگ های ترد را جدا کرده و روی کاغذ آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته شود.
مرحله 2
موسیرها را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که همه جا قهوه ای شود تفت دهید، سپس خرماها را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید. آن را از روی حرارت بردارید، سپس آب پرتقال و ورموت را اضافه کنید و تکه های ترد را از ته تابه جدا کنید. خوب هم بزنید و همه چیز را در یک قالب تفت عمیق بریزید.
مرحله 3
در یک کاسه کوچک، 100 گرم کره نرم، سیر، پوست پرتقال، Épices Rabelais و 1 قاشق چایخوری نمک را با هم له کنید تا یک کره ادویه دار معطر درست کنید.
مرحله 4
جوجه ها را روی تخته قرار دهید و با دقت پوست سینه ها را جدا کنید – سپس هر پرنده را با کره تند بین پوست و گوشت آن پر کنید. از باقی مانده کره ادویه دار برای مالیدن قسمت بیرونی پرندگان استفاده کنید. حفره ها را با تکه های پرتقال و کمی نمک پر کنید و در سینی فر قرار دهید.
مرحله 5
به مدت 30 دقیقه تفت دهید، سپس از فر خارج کنید و با آب تابه بمالید (اگر در حال خشک شدن است، مقداری آب ورموت یا آب اضافه کنید). به مدت 25 تا 30 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پوسین ها پخته شوند و سس غنی و شدیدی داشته باشید، تفت دهید. با مریم گلی ترد و یک سالاد سبز، سبزیجات زمستانی سرخ شده یا سیب زمینی کبابی سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949