طرز تهیه سوپ سیب زمینی : این سوپ سیب زمینی را برای یک ناهار یا پیش غذا درست کنید، سپس سوپ تره فرنگی و سیب زمینی، سوپ ازگیل، سوپ گل کلم، سوپ کرفس، سوپ اسفناج و دستور العمل های سوپ دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- کره
- پیاز خرد شده و خلال شده
- 750 گرم سیب زمینی آردی، پوست کنده و خرد شده
- آب سبزیجات 1 ½ لیتر
- 100 میلی لیتر خامه دوبل
طرز تهیه سوپ سیب زمینی
مرحله 1
یک قاشق کره را در یک تابه بزرگ ذوب کرده و پیازچه ها را به آن اضافه کنید (یک مشت کوچک از برش های سبز را برای تزئین کنار بگذارید).
مرحله 2
به آرامی بپزید تا کاملا نرم شود، سیب زمینی ها را اضافه کنید، خوب مزه دار کنید، سپس آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
مرحله 3
آنقدر بپزید که سیب زمینی واقعا نرم شود، سپس همه چیز را با همزن چوبی هم بزنید تا یکدست شود، یا در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 4
خامه را اضافه کرده و برای چاشنی میل کنید. در کاسههایی که روی آنها برشهای پیاز بهار سبز شده سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949