طرز تهیه گنوچی خرچنگ و لیمو پخته شده : این خرچنگ پخته شده و gnocchi لیمو را امتحان کنید، سپس دستور العمل های gnocchi ما را بررسی کنید. آیا می خواهید طرز تهیه انبوه را از ابتدا یاد بگیرید؟ دستور العمل ساده انبوه خانگی ما را دنبال کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 بسته گنوکی، حدود 400 گرم
- خامه دوبل 150 میلی لیتر
- 30 گرم پارمزان یا گرانا پادانو، به علاوه کمی بیشتر
- ½ لیمو، آب گرفته
- 100 گرم گوشت خرچنگ سفید
- یک مشت برگ جعفری با برگ صاف، خرد شده
- برای سرو سالاد سبز
طرز تهیه گنوچی خرچنگ و لیمو پخته شده
مرحله 1
گنوکی ها را طبق دستورالعمل بسته در آب نمک در حال جوش بپزید، سپس خوب آبکش کنید.
مرحله 2
خامه دوبل را در تابه داغ کنید، سپس پارمزان و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید حباب بزند سپس حرارت را بردارید، خرچنگ، جعفری و انبوه را اضافه کنید. داخل یک ظرف پخت کوچک بریزید و روی آن کمی پنیر بپاشید. به مدت 2 تا 3 دقیقه زیر یک گریل داغ قرار دهید تا طلایی و حباب بزند. با سالاد سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949