طرز تهیه لوبیا سیاه کارائیبی : دستور تهیه شده از Doctor’s Kitchen 3-2-1 توسط دکتر روپی اوجلا (16.99 پوند، هارپر تورسون) این کاری لوبیا سیاه کارائیب را امتحان کنید، سپس خورش مرغ کارائیب، کاری ماهی کارائیب، گوشت خوک کاری جامائیکا و دستور العمل های الهام گرفته از کارائیب را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- 1 پیاز کوچک، ریز خرد شده
- 20 گرم زنجبیل، رنده شده
- 2 حبه سیر، رنده شده
- 1 قاشق چایخوری برگ آویشن خشک یا تازه
- 1 برگ بو
- 1 چوب دارچین کوچک
- 1 قاشق چایخوری دانه گشنیز
- ¼ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده یا 3 عدد توت فلفل دلمه ای
- 1 کاپوت اسکاچ فلفلی (اختیاری).
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا، عسل یا شکر قهوه ای
- 400 گرم لوبیا سیاه، آبکش شده و آبکشی شده است
- 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 160 گرم فلفل قرمز بوداده از یک شیشه، تقریباً خرد شده
- 1 لیمو ترش، آب گرفته
- 15 گرم برگ گشنیز خرد شده
طرز تهیه لوبیا سیاه کارائیبی
مرحله 1
روغن نارگیل را در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم ذوب کنید و پیاز، زنجبیل و سیر را به آرامی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. آویشن، برگ بو، ادویه جات ترشی جات (از جمله فلفل، در صورت استفاده)، سس سویا و شربت افرا، عسل یا شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید.
مرحله 2
لوبیا، گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم و چسبناک شود. مزه دار کنید و با کمی آب لیموترش و برگ گشنیز سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949