طرز تهیه لوبیا سیاه چیلی : آهسته پز را از کمد بیرون بکشید و با دستور تهیه چیلی لوبیای آرام پز کلر تامسون، نویسنده غذا، کار کنید، سپس فلفل کینوآ وگان، فلفل سیب زمینی شیرین، فلفل بادمجانی و فلفل گیاهی ما را بررسی کنید.
برای گزینه های وگان بیشتر، دستور العمل های ریزوتو وگان، موساکای گیاهی و کاری وگان را بررسی کنید.
لوبیا سیاه پخته شده با پیاز، فلفل سبز، کرفس، گوجه فرنگی و پاپریکا دودی یک تاکو فوق العاده را ایجاد می کند. اگر دوست دارید با فلفل تند رفتار کنید – لوبیاها می توانند آن را تحمل کنند. ترشی سریع پیازها را به رنگ صورتی زیبا تبدیل می کند. خامه ترش، گشنیز خرد شده و سس فلفل بیشتر برای این طعم ها ضروری است، برخی از لوبیاهای آهسته پخته شده.
کم مصرف و قابل اعتماد، یک اجاق گاز آهسته وسیله ضروری برای پخت و پز دسته جمعی است. بررسی های آزمایش شده و آزمایش شده ما را در مورد بهترین اجاق های آهسته بخوانید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ عدد چوب دارچین
- 2 برگ بو
- 1 پیاز قرمز بزرگ، ½ ریز خرد شده، ½ نازک خلال شده
- 2 عدد چوب کرفس، ریز خرد شده
- 1 فلفل سبز، ریز خرد شده
- 3 حبه سیر، ریز خرد شده
- 2 لیموترش، ½ آب گرفته، بقیه به صورت قاچ بریده شده است
- 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی (بسته به ذائقه خود گرم یا شیرین استفاده کنید)
- 1 قاشق چایخوری دانه زیره، برشته و آسیاب شده
- 2-3 قاشق چایخوری رب چیپس
- لوبیا سیاه 2 عدد 400 گرم، شسته و آبکش شده
- خامه ترش برای سرو
- یک دسته کوچک گشنیز، تقریباً خرد شده
- تورتیلاهای ذرت نرم برای سرو
- سس فلفل، برای سرو، (jalapeño یا habanero خوب هستند)
طرز تهیه لوبیا سیاه چیلی
مرحله 1
آهسته پز را بسته به زمان پخت دلخواه، روی کم یا زیاد کنید.
مرحله 2
روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید و دارچین، برگ بو، پیاز ریز خرد شده، کرفس، فلفل سبز و سیر را به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا سبزی نرم و طلایی شود و بوی معطر بگیرد.
مرحله 3
در همین حین پیاز خلال شده را در یک تابه کوچک بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید و 1 دقیقه بجوشانید و خوب آبکش کنید و کمی نمک و آب نصف لیموترش را اضافه کنید.
مرحله 4
گوجهفرنگیهای کنسرو شده، ادویههای آسیاب شده و رب چیپوتل را به سبزیجات نرم شده در تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. لوبیاها را اضافه کنید، کاملاً مخلوط کنید، سپس به آرام پز بریزید.
مرحله 5
مزه دار کنید و به مدت 1 تا 2 ساعت با حرارت زیاد یا 4 تا 6 ساعت با کم کم بپزید تا زمانی که لوبیاها تمام طعم ها را گرفته و سس غلیظ شود. چاشنی را بررسی کنید، نمک و فلفل را بیشتر به مزه اضافه کنید.
مرحله 6
تورتیلاها را با لوبیا، خامه ترش، پیاز قرمز ترشی، گشنیز و باقی مانده لیمو ترشی سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949