طرز تهیه سوپ لازانیا و لوبیا سفید : این سوپ لازانیا و لوبیا سفید را امتحان کنید، سپس سوپ گوجه فرنگی، سوپ لوبیا کره تند، سوپ مینسترون، مولیگاتونی و دستور العمل های سوپ آسان دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به اضافه 2 قاشق غذاخوری
- 2 عدد هویج، ریز خرد شده
- 2 ساقه کرفس، ریز خرد شده
- 1 تره بزرگ، فقط قسمت های سفید و سبز کم رنگ، ریز خرد شده
- 3 حبه سیر، له شده
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 400 گرم گوجه فرنگی آلویی پوست کنده
- 400 گرم لوبیا کانلینی قلع
- آب سبزیجات 600 میلی لیتر
- 2 برگ بو
- 80 گرم ورقه های لازانیا خشک، به قطعات به اندازه لقمه شکسته شده است
- 80 گرم کلم پیچ فرفری، تقریباً خرد شده و ساقه های سفت برداشته شده است
- 20 گرم خرده پارمزان (یا جایگزین سبزیجات)
طرز تهیه سوپ لازانیا و لوبیا سفید
مرحله 1
یک تابه بزرگ و عمیق را روی حرارت متوسط قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. بعد از داغ شدن هویج، کرفس و تره فرنگی را اضافه کنید و نمک بزنید. 6-8 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. سیر را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید، سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگی شود.
مرحله 2
گوجهفرنگیها را در ظرفی بریزید و با دست خرد کنید، سپس به همراه لوبیاها (مایع و همه آن)، استاک و برگ بو را به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید، پاستا و کلم پیچ را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که هر دو نرم شوند بپزید. برگ بو را جدا کرده و به مزه مزه دار کنید.
مرحله 3
داخل کاسه ها ریخته و با خرده پارمزان، مقداری فلفل سیاه تازه آسیاب شده تزئین کنید و با باقی مانده روغن بپاشید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949