طرز تهیه لوبیا کانلینی سرخ شده : این دانههای کانلینی آبپز را درست کنید، سپس کدو سبز و لوبیا کانلینی، لازانیا و سوپ لوبیا سفید و دیگر دستور العملهای لوبیا کانلینی را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 80 میلی لیتر روغن زیتون به اضافه 2 قاشق غذاخوری
- 3 حبه سیر، نازک ورقه شده
- 2 عدد 400 گرم لوبیا کانلینی
- 1 برگ بو
- 30 گرم پارمزان، تراشیده شده، به اضافه پوست
- آب سبزیجات 150 میلی لیتر
- 15 گرم برگ نسترن
- 10 گرم جعفری برگ تخت
- 1 عدد لیمو، رنده شده و آب گرفته
- ¼ قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک
- نان خرد شده، برای سرو
طرز تهیه لوبیا کانلینی سرخ شده
مرحله 1
2 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و عمیق بریزید. سیر را اضافه کنید و روغن را به مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم گرم کنید و سیر را دم کنید و مطمئن شوید که قهوه ای نشود.
مرحله 2
یک قوطی لوبیا را آبکش کرده و آبکشی کنید و به همراه تمام محتویات قوطی دیگر به تابه اضافه کنید. چند دقیقه بجوشانید، تقریباً یک چهارم لوبیاها را له کنید، سپس خلیج، پنیر پارمزان و آب گوشت را اضافه کنید. به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید. بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. اگر خیلی غلیظ به نظر می رسد یک قطره آب اضافه کنید.
مرحله 3
در همین حین، نعناع، جعفری و پوست لیمو را در مینی خردکن بپزید تا ریز خرد شود. در روغن بریزید و آن را هم بزنید تا امولسیون شود. به یک کاسه کوچک منتقل کنید و آب لیمو را با چاشنی مزه دار اضافه کنید.
مرحله 4
لوبیاها را بین دو کاسه کم عمق تقسیم کنید و پنیر خلیج و پارمزان را بردارید. سس نعناع را بریزید، روی خرده پارمزان و فلفل چیلی بپاشید و با فلفل سیاه تازه آسیاب شده پایان دهید. با قاشق روی نان نان بریزید و با نان خرد شده برای پاک کردن سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949