طرز تهیه سالاد یونانی : این دستور پخت سالاد یونانی کلاسیک را کنار هم بریزید سپس دستور العمل های یونانی بیشتری مانند نسخه ما از باقلوا و گوشت گاو استیفادو را بررسی کنید. برای الهام گرفتن بیشتر از سالاد، سالاد نیکویز، سالاد سیب زمینی جدید، سالاد پنیر بز و سالاد مرغ مدیترانه ای را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 عدد خیار
- ½ پیاز قرمز کوچک، نازک خرد شده
- 4 گوجه فرنگی انگور، به تکه های خرد شده
- 20 عدد زیتون کالاماتا بدون هسته
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری سرکه شراب قرمز
- 100 گرم فتا، خرد شده
- چند عدد پونه کوهی خشک شده
- برای سرو نان خرد شده (اختیاری).
طرز تهیه سالاد یونانی
مرحله 1
خیار را از طول نصف کنید، دانههای آن را بتراشید و سپس به ورقههای ضخیم برش دهید.
مرحله 2
برش های خیار را با پیاز، گوجه فرنگی و زیتون در یک کاسه بزرگ کم عمق بریزید. روغن و سرکه را با هم مخلوط کرده و مزه دار کنید. بیشتر روی سالاد بریزید و به آرامی بریزید. فتا را اضافه کنید، روی بقیه سس بپاشید، سپس روی پونه کوهی بپاشید. در صورت تمایل با نان خرد شده سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949