طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان کنید و با سالاد یونانی همراه کنید یا مورد علاقه خود را از دستور العمل های یونانی آسان ما انتخاب کنید تا خوراکی به سبک مدیترانه ای ایجاد کنید.
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
- 500 گرم اسفناج بچه خرد شده
- تره فرنگی 2 عدد از طول نصف شده و برش خورده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، به اضافه 3 قاشق غذاخوری برای برس زدن شیرینی
- یک دسته کوچک پیاز بهار، خلال شده
- 200 گرم بلوک فتا خرد شده
- یک مشت شوید، خرد شده
- 150 گرم (حدود 6 ورق) شیرینی فیلو
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
مرحله 1
اسفناج ها را در یک آبکش بزرگ بریزید و روی آب جوش بریزید تا پژمرده شود. آبکش کنید و خنک کنید، سپس داخل یک حوله چای تمیز بریزید و تا حد امکان آب بگیرید.
مرحله 2
در حالی که اسفناج در حال خنک شدن است، با استفاده از یک ماهیتابه کوچک، تره فرنگی و پیازچه را در 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون با کمی نمک به آرامی بپزید تا واقعا نرم شوند. مزه دار کنید، سپس در ظرفی بریزید تا خنک شود. اسفناج، فتا و شوید را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 3
یک قالب 20*20 سانتی متری را روغن بزنید. 4 ورقه فیلو را با برس روغن زیتون بمالید و با استفاده از آنها روی قالب را بپوشانید و مقداری از شیرینی ها را آویزان کنید. فیلینگ را به آن اضافه کنید سپس ورق های فیلو باقی مانده را از وسط نصف کنید، با قلم مو روغن بزنید و روی آن را بپوشانید. لبه های آویزان را داخل آن بیاورید تا همه چیز را ببندید. روی آن را به آرامی به 4 ربع بریزید، اما شیرینی را تا انتها برش ندهید.
مرحله 4
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید. پای را به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی عمیق شود بپزید. فقط گرم یا در دمای اتاق سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949