موساکا کلاسیک

طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای یک شام راحت درست کنید و آن را با سالاد یونانی همراه کنید یا مورد علاقه خود را از دستور العمل های یونانی آسان ما انتخاب کنید تا خوراکی به سبک مدیترانه ای ایجاد کنید. سپس دستور العمل های موساکای گیاهی و سایر دستور العمل های بادمجان را بررسی کنید.

به دنبال غذای راحت تری هستید؟ دستور العمل های پای ما مانند پای کلبه کلاسیک، پای چوپان و پای ماهی کلاسیک را امتحان کنید.

موساکا چیست؟

موساکا یک غذای سنتی از بادمجان‌های برش‌شده پخته شده با سس گوجه‌فرنگی و گوشت (معمولاً بره) و رویه بشامل غنی‌شده با تخم‌مرغ است. این معمولاً با یونان مرتبط است (جایی که احتمالاً اکثر ما برای اولین بار آن را در تعطیلات امتحان کردیم) اما نسخه هایی از آن در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله ترکیه، مصر و بالکان وجود دارد.

بسیاری از دستور العمل ها شامل لایه ای از سیب زمینی پخته شده، برش داده شده است – این به موساکا کمی حجیم و ساختار می دهد و اگر برای جمعی آشپزی می کنید، همه چیز کمی جلوتر می رود، اما اگر نمی خواهید کربوهیدرات اضافی اضافه کنید. آن را به همان اندازه کار می کند و بدون.

چگونه بهترین موساکا را درست می کنید؟

ترفند یک موساکای عالی این است که برش‌های بادمجان را قبل از پختن با سس، زیبا و لطیف کنید. این بدان معنی است که آنها تمام طعم غنی را جذب می کنند و بافت نهایی به طور ذوبی لطیف است. بادمجان های نیم پز اسفنجی و ناخوشایند هستند، بنابراین مطمئن شوید که این مرحله را نادیده نگیرید.

رویه بشامل را چگونه درست می کنید؟

رویه موساکا یک سس غلیظ بشامل است که با تخم مرغ هم زده می شود. قبل از افزودن تخم مرغ ها، سس را خوب و یکدست کنید (از یک لیسک استفاده کنید) و آن را کاملاً مزه دار کنید زیرا در غیر این صورت می تواند ملایم باشد. تخم مرغ ها به این معنی است که رویه در فر سوفله می شود و وقتی پخته می شود قهوه ای طلایی می شود.

موساکا را چگونه سرو می کنید؟

مهم است که موساکا را قبل از سرو کردن بگذارید تا بنشیند زیرا اگر داغ نشده باشد، حفظ شکل آن آسان تر است. 10-15 دقیقه خوب است اما بعد از 30 دقیقه نشستن همچنان گرم است. در یونان اغلب فقط گرم سرو می شود.

کدام ادویه در موساکا وجود دارد؟

ادویه کلاسیک در موساکا دارچین است. ممکن است فکر کنید که اضافه کردن ادویه ای که به طور سنتی یک ادویه شیرین است به یک غذای خوش طعم عجیب باشد، اما با گوشت بره و گوجه فرنگی غنی کار می کند و طعم متمایز آن را به سس می دهد.

طرز تهیه موساکا کلاسیک

مواد تشکیل دهنده

  • 2 عدد بادمجان بزرگ یا 3 عدد کوچکتر ورقه شده
  • روغن زیتون
  • 4 عدد سیب زمینی پوست کنده و خلال شده
  • 1 پیاز بزرگ، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 750 گرم گوشت گوسفند چرخ کرده
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • یک لیوان شراب قرمز
  • بطری پاستا 1 × 600 میلی لیتر
  • کره 75 گرم
  • آرد 75 گرم
  • شیر 600 میلی لیتر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • سالاد سبز برای سرو

طرز تهیه موساکا کلاسیک

طرز تهیه موساکا کلاسیک

مرحله 1

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید. برش های بادمجان را با برس روغن زیتون بمالید و مزه دار کنید، آنها را در یک لایه روی ورقه های نچسب قرار دهید (احتمالاً به 2 عدد بزرگ نیاز دارید). 30-40 دقیقه بپزید و یک بار بچرخانید تا بادمجان ها نرم و طلایی شوند.

مرحله 2

سیب زمینی ها را در آب نمک در حال جوش بپزید تا نرم شوند، سپس خوب آبکش کنید.

مرحله 3

پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود سپس سیر را اضافه کنید. بعد از یک دقیقه، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را سرخ کنید و هر توده را خرد کنید. دارچین، شراب و پاستا را اضافه کنید، مزه دار کنید و حدود 30 دقیقه بجوشانید، سپس مایع اضافی را با حباب خارج کنید.

مرحله 4

کره را در یک تابه گرم کنید، آرد را هم بزنید و چند دقیقه بپزید. شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. فصل.

مرحله 5

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 روشن کنید. گوشت بره، بادمجان و سیب زمینی را در ظرف نسوز بچینید. تخم مرغ ها را داخل سس سفید زده و با قاشق روی آن بریزید. به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا روی آن پف کرده و قهوه ای طلایی تیره شود. قبل از برش مربع های بزرگ برای سرو، 10-15 دقیقه بگذارید بماند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...