طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را دوباره بسازید، سپس موساکای کلاسیک، سوولاکی گوشت خوک و دستور العمل های یونانی دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1½ کیلوگرم گوشت گاو خورش، خرد شده
- 250 میلی لیتر شراب قرمز
- 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
- 2 عدد چوب دارچین
- 3 حبه سیر، ورقه شده
- 1 برگ بو
- 2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- ¼ قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
- 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 500 گرم موسیر، پوست کنده
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- ½ قاشق چایخوری شکر کاستور
- پاپاردل پخته شده، برای سرو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
مرحله 1
گوشت گاو را در یک ظرف یا کاسه بزرگ غیر فلزی بریزید و شراب، سرکه، چوب دارچین، سیر، بوته، پونه کوهی، فلفل دلمه ای، میخک و جوز هندی را اضافه کنید. تا زمانی که می توانید و حداکثر تا 12 ساعت آن را مرینیت کنید.
مرحله 2
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. ماریناد را از گوشت گاو آبکش کرده و ذخیره کنید. یک قابلمه بزرگ نسوز را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. موسیرها را به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که فقط قهوه ای شوند بپزید. با قاشق سوراخ دار بردارید. از روغن باقی مانده برای پختن گوشت گاو، به صورت دسته ای، استفاده کنید تا قهوه ای شود. موسیر و گوشت گاو را با مارینادی که هنوز در کاسه است، پوره گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده را دوباره داخل تابه اضافه کنید. قالب گوجه فرنگی خرد شده را با آب پر کنید و در تابه بریزید. شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله 3
به مدت 2 ساعت در فر بپزید و تا نیمه هم بزنید. از فر خارج کنید، چوب دارچین و برگ بو را دور بریزید، مزه دار کنید و در صورت تمایل با پاپاردل سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949