طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی

طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور پخت خورش گوسفند به سبک اسپانیایی را امتحان کنید، سپس دستور العمل های خورش راحت تری را بررسی کنید، از جمله خورش گوساله آرام پز، هیک به سبک اسپانیایی و لسکو مجارستانی (خورش فلفل).

مواد تشکیل دهنده

  • 600 گرم فیله گردن بره، به تکه های خرد شده و طعم دار شده
  • روغن زیتون
  • 1 پیاز بزرگ، خرد شده
  • 2 حبه سیر، ورقه شده
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی داغ
  • آب مرغ 500 میلی لیتر
  • 400 گرم گوجه گیلاسی حلبی
  • 230 گرم فلفل پیکیلو شیشه ای، آبکش شده
  • 350 گرم سیب زمینی، پوست کنده و به تکه های کوچک خرد شده است
  • یک مشت جعفری برگ تخت، خرد شده
  • برای سرو نان خرد شده

طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی

طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی

مرحله 1

ماهیتابه نچسب را روی حرارت گذاشته و گوشت بره را بپزید و همه طرف ها را بچرخانید تا قهوه ای شوند. باید به اندازه ای چربی روی گوشت وجود داشته باشد که نیازی به اضافه کردن روغن اضافی نباشد.

مرحله 2

پس از سرخ شدن، گوشت گوسفند را با قاشق بیرون بیاورید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. پاپریکا را هم بزنید، سپس گوشت بره را با آب گوشت و گوجه فرنگی اضافه کنید. آن را به جوش بیاورید و به مدت 1-1 ¼ ساعت بپزید تا گوشت بره نرم شود. فلفل و سیب زمینی را اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. جعفری را هم زده و با نان خرد شده سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...