طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا

طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی آسان را امتحان کنید، سپس ماکارونی گوجه فرنگی، سوپ گوجه فرنگی و دستور العمل های دیگر گوجه فرنگی را بررسی کنید. برای غذاهای خوشمزه تر، گواکاموله، هوموس، آئولی، سالسا ورد و سس BBQ ما را امتحان کنید. یک سالسا کلاسیک یک دستور العمل عالی برای داشتن در کارنامه شماست. به عنوان یک تاپینگ روی ناچو، روی تاکو و بوریتو پاشیده شده یا فقط با چیپس تورتیلا برای خوردن با یک آبجو سرد، عالی است.

سالسا چیست؟

سالسا فقط کلمه اسپانیایی برای سس است و انواع مختلفی مانند سالسا ورده (سالسا سبز و فلفلی سبز) یا سالسا روژا (تهیه شده با گوجه فرنگی پخته شده) را خواهید یافت. در این دستور غذا از گوجه فرنگی، پیاز قرمز، هالاپینو تازه، لیموترش و گشنیز استفاده می شود. گوجه‌فرنگی و فلفل را سرخ کرده‌ایم تا لبه دودی بیشتری به سس تمام‌شده بدهیم.

از کدام نوع گوجه فرنگی در سالسا استفاده کنید؟

برای این دستور به دنبال گوجه فرنگی سفت اما رسیده باشید. شما نمی خواهید آنها خیلی رسیده باشند، زیرا باید در مقابل کباب کردن بایستند. به دنبال گوجه فرنگی قرمز روشن باشید یا گوجه فرنگی تازه آلویی نیز واقعاً خوب است.

چگونه بهترین سالسا را درست می کنید؟

کباب کردن گوجه‌فرنگی و فلفل‌ها باعث می‌شود سالسا شما طعم دودی بیشتری پیدا کند. فلفل دلمه‌ای تازه در اکثر سوپرمارکت‌ها موجود است، اما اگر آن‌ها را پیدا نکردید، فقط فلفل‌های سبز معمولی را جایگزین کنید.

طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا

مواد تشکیل دهنده

  • 1 پیاز قرمز کوچک، ریز خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری تکه های نمک دریا
  • 4 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 4 عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • 3 عدد فلفل جالاپینو تازه
  • یک دسته کوچک گشنیز، خرد شده
  • چیپس ترتیلا ساده، برای سرو

طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا

طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا

مرحله 1

پیاز، شکر، نمک و آبلیمو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. یک ماهیتابه یا باربیکیو را گرم کنید تا داغ شود. گوجه‌فرنگی‌ها را کبابی کنید، بچرخانید تا ذغالی شوند، سپس در ظرفی بریزید و بپوشانید. همین کار را با فلفل قرمز انجام دهید.

مرحله 2

تا جایی که ممکن است پوست گوجه فرنگی و فلفل را جدا کنید و دور بریزید (اگر کمی باقی مانده بود نگران نباشید). گوجه‌فرنگی‌ها را ریز خرد کنید و فلفل‌ها را ریز خرد کنید و ساقه‌ها را دور بریزید. هر دو را به کاسه پیاز اضافه کنید، بریزید و بگذارید حداقل 30 دقیقه بماند تا همه طعم ها مخلوط شوند. با چیپس تورتیلا برای اسکوپ سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...