طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا را درست کنید، سپس دستور العمل های توریجا، سانگریا و بیشتر اسپانیایی ما را بررسی کنید. نویسنده دستور غذا، مارسیا بارینگتون میگوید: «چوفای چروکدار والنسیا یا آجیل ببر (در واقع آجیل نیستند، بلکه غدههای خاکی کمی هستند) قرنهاست در اسپانیا کشت میشوند و جزء ضروری هورچاتا هستند. به صورت محلی در دشت های ساحلی مسطح آلبورایا – orxata یا horchata – پرورش یافته است، یک غذای خوشبو کننده سنتی والنسیا است که در سراسر شهر و فراتر از آن خواهید یافت. هورچاتای سنتی برای تهیه آسان و یک نیروگاه تغذیه ای نه تنها در تابستان بلکه در تمام طول سال شما را تغذیه می کند.
نکته دستور غذا: دوباره از پالپ استفاده کنید و یک کیک سنتی کوکا د لاندا درست کنید. برای دستور العمل، @marciabarrington را دنبال کنید.
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
مواد تشکیل دهنده
- 250 گرم چوفا د والنسیا (آجیل ببر)
- شکر، به مزه
- چوب دارچین (اختیاری)
- محبوب ترین جایگزین ما
- Bûche de noël
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
مرحله 1
250 گرم چوفا (آجیل ببر) را به مدت 8 تا 24 ساعت در آب خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید. در آبکش خوب آبکش کنید.
مرحله 2
نصف چوفا خیس شده و 500 میلی لیتر آب را در مخلوط کن بریزید و به مدت 1 دقیقه بلیتس بزنید. با استفاده از الک، مایع را در یک کاسه صاف کنید و با پشت قاشق چوبی خمیر را روی الک فشار دهید تا تا حد امکان مایع خارج شود. پالپ را رزرو کنید تا بعداً در پودینگ برنج، پنکیک یا کیک کوکا د لاندا استفاده کنید (به زیر مراجعه کنید).
مرحله 3
روند بلیتز و کرنش را با بقیه چوفا تکرار کنید. تمام مایع را برای آخرین بار از صافی رد کنید، شکر را به مزه و در صورت استفاده، چوب دارچین را اضافه کنید. در یخچال بگذارید تا خنک شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949